Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suomalaismiehet hakemaan hyviä pistesijoituksia Sapporosta

Skijumping Team

Suomalaismiehet hakemaan hyviä pistesijoituksia Sapporosta

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2015 klo 14:46
Julkaisija: Skijumping Team

Mäkihypyn miesten maailmancup jatkuu viikonvaihteessa Japanin Sapporossa. Suomalaisista Sapporossa kilpailee sama kolmikko kuin viikko sitten Continental Cupin osakilpailuissa paikkakunnalla: Sebastian Klinga, Ville Larinto ja Sami Niemi.

"Continental Cup hypättiin samasta mäestä, joten pojilla on tuntumaa. He ovat olleet nyt tietysti koko ajan paikan päällä, joten harjoitushyppyjä on kertynyt ja kertyy viikon aikana. Tavoitteena on se, että pojat pääsisivät pistesijoille ja toki mitä korkeammat sijoitukset, sitä parempi. Kun suorittaminen vaan on hyvää, se riittää", kommentoi päävalmentaja Jani Klinga.

Jani Klinga ei matkusta viikonloppuna Sapporoon, vastuun joukkueesta paikan päällä ottaa valmentaja Jari Larinto. 

"Tässä on jonkin verran meilläkin kilpailuja päällekkäin, lyhyillä aikaväleillä tai tulossa, joten järjestely tehtiin siitä syystä tällä tavalla. Joistain asioista on jouduttu luopumaankin, mutta olennaisesta tavoitteesta on pyritty pitämään huolta. Se on se, että jokaiselle alla oleva kausi ja käydyt kilpailut palvelisivat parhaalla mahdollisella tavalla kauden pääkilpailua tai -kilpailuja", Klinga selvittää.

Sapporossa kilpaillaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs