Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Suomalaismäkimiehet hyvillä mielin kauden avaukseen

Skijumping Team

Suomalaismäkimiehet hyvillä mielin kauden avaukseen

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 20:34
Julkaisija: Skijumping Team

Suomalaiset mäkihyppääjät lähtevät viikonloppuna Saksan Klingenthalissa alkavaan mäkihypyn maailmancupiin hyvillä mielin. Taustalla on viikon leireily Rovaniemellä ja Rukalla, ja päävalmentaja Jani Klinga on kaikkiaan tyytyväinen näkemäänsä.

- Yhdeksän miestä oli leirijaksolla mukana. Siellä oli A-maajoukkueen ryhmä sekä niin sanotun A-haastajien ryhmä, se koostuu maajoukkuepaikkaa kärkkyvistä hyppääjistä. Oli hienoa huomata, että poikien hyppäämiseen on löytynyt lisää varmuutta ja he ovat pysyneet terveenä.

Yksi yhdeksästä kiinnostaa lajia seuraavaa erityisesti. Hänen tilanteestaan on myönteisiä uutisia.

- Janne Ahonen oli koko leirisession ajan mukana. Polvileikkauksesta toipuminen on sujunut erinomaisesti, jopa etuajassa, Klinga kertoo.

Klingenthaliin 37-vuotias Ahonen ei ole vielä lähdössä. Neljän hengen joukkueeseen kuuluvat kesäkilpailuissa väläytellyt Lauri Asikainen, Anssi Koivuranta, Jarkko Määttä ja Sami Niemi.

- Lähdemme hakemaan tasaisia, hyviä suorituksia. Lauri on varmasti edelleen hyvässä iskussa ja Anssin hyppy on löytymässä. Jarkolla on ollut puolestaan erityisen hyvä loppukesä, pääsy toiselle kierrokselle henkilökohtaisessa on realistinen tavoite.

Hyppääjät lähtevät Saksaan huomenna torstaina kello 17:35 Helsingistä lähtevällä koneella. Lauantaina Klingenthalissa hypätään joukkuemäki, sunnuntaina henkilökohtainen kilpailu jonka karsinta käydään perjantaina.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs