Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » SPV:n ykkönen iski kymmenen maalia - Jari Hankkio hurjasteli 5+2

Salibandyliitto

SPV:n ykkönen iski kymmenen maalia - Jari Hankkio hurjasteli 5+2

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2016 klo 20:18
Julkaisija: Salibandyliitto

Seinäjoen Peliveljien ykkösviisikko hurjasteli peräti kymmenen maalia kun SPV nappasi Salibandyliigassa kauden avauspisteensä. Happee sai nöyrtyä kotikaukalossaan lukemin 14-6.

Jari Hankkiolle kirjattiin tehot 5+2, Mikko Kohoselle 4+0, Jyrki Holopaiselle 0+4, Ville Kuuselalle 1+0 ja Matias Veikkolalle 0+1. Happee sinnitteli vielä ottelun puolivälissä tasalukemissa 5-5, mutta loppu oli seinäjokisten ilotulitusta.

Pääkaupunkiseudun paikallisottelussa EräViikingit haki Espoosta 9-4-voiton Oilersista. Vielä toisen erän lopussa Ilari Talvitie nosti isännät lukemiin 4-5, mutta kolmannessa Jani Kukkola, Joonatan Surakka, Perttu Puska ja Kevin Söderling laukoivat pisteet fuusioseuralle.

Koovee juhlisti toista otteluaan Tesoman uudessa palloiluhallissa kaatamalla OLS:n 4-1. Arvid Vonk napsi isäntien maalissa 17 laukausta Samu Saaren, Mikko Immosen, Lassi Ylisiurusen ja Samuli Salomaan laukoessa maalit.

Myös sarjajumboksi esitetty SalBa nappasi kauden ensimmäiset pisteensä kaataessaan kotonaan Raumalla nousija Steelersin 5-2. Timo Johansson nosti vielä viimeisellä kymmenminuuttisella Steelersin tasoihin, sitten oli Mikko Viitasen, Miikka Sokan ja tyhjiin osuneen Jani Lehtoniemen vuoro ratkaista osumillaan pisteet kotijoukkueelle.

TPS:n ensimmäiset pisteet löytyivät Helsingistä kun M-Team sai taipua jatkoajalla 4-3. Sitä ehdittiin pelata vain seitsemän sekuntia ennen kuin Jani Hyytiäinen iski ratkaisun isäntien puolustuksen kardinaalivirheestä. Maali oli Hyytiäiselle illan kolmas.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina ottelulla Nokian KrP - LASB.

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka sarjoihin osallistuu yli 50 000 pelaajaa. Salibandya ja sählyä harrastaa Suomessa n. 400 000 henkilöä.

Seuraa meitä: floorball.fi | facebook | twitter | instagram

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs