Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Soppela ja Malmström lumilla – kuntoutuvat aikataulussa

Ski Sport Finland

Soppela ja Malmström lumilla – kuntoutuvat aikataulussa

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2016 klo 15:51
Julkaisija: Ski Sport Finland

 

Myöhemmin syksyllä suksille palaavaa Andreas Romaria lukuun ottamatta kaikkien suomalaisten alppimaajoukkueurheilijoiden lumileirit ovat alkaneet. Freestylelaskijat hiovat puolestaan viikonloppuna hyppytaitojaan Nurmeksen vesihyppyrissä.

Miesten alppijoukkueet ovat päässeet laskemaan Ranskan Les Deux Alpes:ssa sekä Sveitsin Saas-Feessä. Polven eturistisidevammasta toipuva Victor Malmström on ollut suksilla ensimmäistä kertaa yhdeksään kuukauteen Itävallan Hintertuxissa. Tuntuma laskemiseen pitkän tauon jälkeen on ollut hyvä.

- Kaikki meni suunnitelman mukaan. Polvi kestää hyvin ja saimme tehtyä paljon vapaalaskuja ja tekniikkaharjoituksia, Malmström summasi.

 

Niin ikään polvivammasta toipuva Merle Soppela on päässyt ottamaan tuntumaa ratalaskuun Sveitsin Saas-Feessä, jossa harmittava loukkaantuminenkin tapahtui vajaa vuosi sitten.

- Toistakymmentä laskupäivää on nyt takana, ja olen päässyt laskemaan vapaan lisäksi sekä puikkaa että suurpuikkaa. Polvi, koko kroppa ja uudet Atomicin välineet tuntuvat hyvältä, eli kaikki on oikein OK, Soppela listasi iloisesti Sveitsistä.

 

Alppimaajoukkueiden ohjelma, vko 33:

- Rovaniemi, Santasport, fysiikkatestit ja -leiri: Andreas Romar, Samu Torsti, Eemeli Pirinen, Arttu Niemelä, Joonas Räsänen, Jens Henttinen, Juho Handolin, Eetu Mäkelä, Miikka Mankinen, Sampo Kankkunen ja Joona Piirainen

- Itävalta, Hintertux, lumileiri: Victor Malmström

- Omatoimiharjoittelu: Marcus Sandell, Santeri Paloniemi, Niklas Järvikare, Otto Salmenkivi

- Sveitsi, Saas-Fee, lumileiri: Merle Soppela, Riikka Honkanen, Nella Korpio, Julia Toiviainen, Inka Antikainen, Kia-Emilia Hakala, Hilla Hannola, Jenny Vuori, Erika Pykäläinen

 

Freestylemaajoukkueiden kumparelaskijat hiovat hyppytaitojaan tällä viikolla Nurmeksen vesihyppyrissä. 19.-21.8. kestävän leirin vetäjänä toimii nuorten olympiavalmentaja Eemeli Kallas. Urheilijoista mukana Nurmeksessa ovat Olli Penttala, Jussi Penttala, Johannes Suikkari, Miska Mustonen, Lassi Pohtola, Riku Voutilainen, Kreeta Holopainen ja Ida-Maria Muilu.

 

Lisätietoja:

Alppijoukkueet: Päävalmentaja Janne Haarala, +358 44 094 8009

Freestylejoukkueet: Päävalmentaja Janne Lahtela, +358 40 535 0531

Mikko Suursalmi, viestintäpäällikkö, Ski Sport Finland, +358 400 933 563

Liitetiedostot

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä ja menestyksestä. Alppilajien maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa jotka vastaavat 60 urheilijan valmentautumisesta. Kauden kotimaiset päätapahtumat ovat vuosittaiset maailmancupin osakilpailut Levillä ja Rukalla. Ski Sport Finland uuden strategiansa mukaisesti on nostanut positiivisen voittaja-asenteen ”The Winning Attitude” toimintojensa keskiöön. Asenne, vahva osaaminen ja tiimityö kannustaa menestymään.

 Ski Sport Finland Association is the rights holder for Alpine and Freestyle skiing in Finland since 2008. ”Alpine Ski Team Finland” and  ”Freestyle Ski Team Finland” are brands of Ski Sport Finland.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs