Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Sonax Xtreme Protect+Shine Testivoittaja Auto Bild:in ja GTÜ:n pinnoitetestissä

Oy Kaha Ab

Sonax Xtreme Protect+Shine Testivoittaja Auto Bild:in ja GTÜ:n pinnoitetestissä

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 15:16
Julkaisija: Oy Kaha Ab

 

Saksalaiset autolehdet “Auto Bild Sportscars” ja “Auto Bild” järjestivät yhteistyössä German Society for Technical Inspection (GTÜ) kanssa pinnoitetestin. Kuusi uudenaikaista maalipinnan polymeeripohjaista pinnoitetta testattiin.  Sonax Xtreme Protect+Shine sai parhaimmat pisteet ja oli selkeä testivoittaja.

Polymeeripohjaiset pinnoitteet ovat nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle vahaukselle. Pinnoitteet antavat kiiltoa, kirkastavat värit ja antavat pitkäkestoisen suojan maalipinnalle. Pinnoitteet suojaavat suolalta, lialta ja säävaurioilta. Näin maalipinnan kiilto ja suoja on helppo ylläpitää.

Testissä oli mukana kuusi pinnoitetta. Sonax Xtreme Protect+Shine Hybrid NPT voitti testin maininnalla “highly recommended”. Eniten pisteitä jaettiin kategorioissa värin kirkastaminen, homogeenisuus, kiilto ja kestävyys. Tulos: Sonax Xtreme Protect+Shine kirkasti värit parhaiten ja antoi loistavimman kiillon. Lisäksi pinnoitteen kestävyys saavutti erittäin hyvän arvosanan. Pinnoitteen teho säilyi vielä kymmenenkin pesun jälkeen. Muiden testiin osallistuneiden tuotteiden kestävyys oli selkeästi heikompi, näiden pinnoitteiden teho heikentyi jo viidessä pesussa.

SONAX koostumus joka toi voiton

”Auto Bild” ja GTÜ testin voittajatuote on kehitetty Sonaxin laboratoriossa hylkimään vettä ja likaa. Vettä hylkivän pinnoitteen uskomaton teho on testin parhain – vielä useiden pesujen jälkeen Sonax Xtreme Protect + Shine pinnoite on kestävästi maalipinnassa. Tämä kestävyys on saatu aikaiseksi mullistavalla “Hybrid NetProtection Teknologialla”. Sonaxilla sana ”hybrid” kuvaa vuorovaikutusta erityisten orgaanisten ja epäorgaanisten aineiden välillä. Sonax Xtreme Protect+Shine pinnoitteessa nämä muodostavat kestävän, tasaisen ja vettähylkivän pinnan, joka antaa antaa upean kiillon ja kestävän suojan maalipinnalle. Tuote on kehitetty uusille, uudehkoille ja esikäsitellyille pinnoille, ei sisällä hiovia aineita.

Erittäin nopea ja helppo käyttää

Sonax Xtreme Protect+Shine on todella helppokäyttöinen. Suosittelemme erikoispehmeää levityssientä ja Sonax mikrokuituliinaa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Nämä korkealaatuiset autohoitotarvikkeet ovat myös osa Sonaxin laajaa tuotevalikoimaa.

Testitulokset ovat esitelty lehdissä Auto Bild 5/2016, 5 Helmikuuta 2016 ja Auto Bild Sportscars 3/2016.

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs