Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ski Sport Finlandilla on RAHAa

Ski Sport Finland

Ski Sport Finlandilla on RAHAa

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 12:00
Julkaisija: Ski Sport Finland

Suomen alppi- ja freestylehiihdon kattojärjestöllä on sitä, mikä on tärkeintä huippu-urheilussa.

RAHA. Siitä ja sen puutteesta puhutaan urheiluun liittyen jatkuvasti. Haastavina aikoina keskustelu on yleensä negatiivista. Ski Sport Finland kertoi maanantaina tiedotustilaisuudessaan, että suomalaisella alppi- ja freestylehiihdolla on RAHAa. Eli itse hankittuja Resursseja, Ammattilaiset kaikessa toiminnassaan, tähtäin absoluuttiselle Huipulle ja Asennetta. Ja tähän RAHAan suhtaudutaan pelkästään positiivisesti.

- Ski Sport Finlandilla on menestyssuunnitelma, jota toteutetaan konkreettisilla toimenpiteillä. Resurssit, taloudelliset ja muun tyyppiset, ovat yksi menestyksen tekijä. Alppilajeissa on panostettu yli vuosikymmenen ajan vahvasti kaupalliseen yhteistyökumppanikokonaisuuteen, joka on merkittävin tulonlähde liitolle. Panostus osaamiseen on toinen kulmakivi toiminnoissa. Yli 20 valmennuksen ja huollon ammattilaista viidestä eri kansallisuudesta vastaavat yhdeksän maajoukkueryhmän valmentautumisesta. Lajiliiton viralliset uudet valmennuskeskukset Santasport (fysiikka) ja Ruka (freestylelajit) ja vahvistavat osaamiskokonaisuutta.  Levin kanssa on neuvottelut käynnissä vastaavanlaisesta yhteistyöstä alppihiihdon osalta. Lajiliiton tähtäimenä on huippu eli menestyminen kansainvälisesti kaikilla tasoilla, nuorista maailmancuptasolle. Tätä tavoitetta kohti on otettu isoja askeleita kaudella 2016. Pitkäjänteisellä laadukkaalla työllä huippu tavoitetaan. Tavoitteellisen tekemisen sytyttäjä on asenne. Voittaja-asenne, The Winning Attitude, siivittää kohti menestystä ja puskee eteenpäin hyvinä ja huonoina hetkinä, valaisi Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen.

 

Talven suomalaiseen päätapahtumaan reilu neljä viikkoa

Maailman parhaat pujottelijat aloittavat jälleen kautensa marraskuussa (11. – 13. päivä) Levillä, tänä vuonna tuplajuhlakilpailussa. Alppihiihdon maailmancup viettää 50-vuotisjuhlakautta, ja tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun miehet ja naiset avasivat pujottelun maailmancupin ensimmäistä kertaa yhdessä Levillä.

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Marko Mustonen, +358 40 518 4559

Päävalmentaja Janne Haarala, +358 44 094 8009

Viestintäpäällikkö Mikko Suursalmi, +358 40 093 3563

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä ja menestyksestä. Alppilajien maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa jotka vastaavat 60 urheilijan valmentautumisesta. Kauden kotimaiset päätapahtumat ovat vuosittaiset maailmancupin osakilpailut Levillä ja Rukalla. Ski Sport Finland uuden strategiansa mukaisesti on nostanut positiivisen voittaja-asenteen ”The Winning Attitude” toimintojensa keskiöön. Asenne, vahva osaaminen ja tiimityö kannustaa menestymään.

Ski Sport Finland Association is the rights holder for Alpine and Freestyle skiing in Finland since 2008. ”Alpine Ski Team Finland” and  ”Freestyle Ski Team Finland” are brands of Ski Sport Finland.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs