Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ski Sport Finland vahvistaa näkyvyyttään Suomen merkittävimmissä hiihtokeskuksissa

Ski Sport Finland

Ski Sport Finland vahvistaa näkyvyyttään Suomen merkittävimmissä hiihtokeskuksissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 16:08
Julkaisija: Ski Sport Finland

Alppi- ja freestylehiihdon lajiyhdistys Ski Sport Finland tehostaa markkinointiaan ja näkyvyyttään uusien yhteistyösopimuksien myötä. Omalla sisällöntuotannolla ja uusilla markkinointitavoilla varmistetaan visuaalisesti näyttävien lajien kattava näkyminen verkossa, sosiaalisessa mediassa ja alan harrastajien keskuudessa hiihtokeskuksissa.

Kuluneella alppikaudella Ski Sport Finland käynnisti toden teolla oman sisällöntuotannon videoiden muodossa YouTubessa ja lisäksi erilaisia promootio- ja mainosvideoita tuotettiin myös lajiyhdistyksen yhteistyökumppaneiden käyttöön.

Vahvistaakseen alppilajien näkyvyyttä erityisesti siellä missä alan harrastajat ovat, on Ski Sport Finland solminut yhteistyösopimuksen Mediateko Oy:n kanssa, joka vastaa mm. Suomen merkittävimpien hiihtokeskusten mediamyynnistä.

– Haluamme tuoda alppi- ja freestylehiihdon sekä maajoukkueiden maailmaa entistä paremmin tutuksi lajille ominaisessa ympäristössä. Mediateko -yhteistyön myötä tavoitamme vuosittain yli 2 miljoonaa ostovoimaista harrastajaa suoraan lajin parissa eri hiihtokeskuksissa, Ski Sport Finlandin markkinointipäällikkö Samuli Leisti summaa.

Ski Sport Finlandin toimintabudjetin ollessa noin 3 miljoonaa euroa, uusia kanavia toiminnan rahoittamiseksi ja näkyvyyden kasvattamiseksi on löydettävä yksityiseltä puolelta.

– Uudet markkinointikonseptit ja erityisesti oma sisällöntuotanto on tuonut jo uutta tulovirtaa sekä näkyvyyttä ja odotamme näiden osuuksien kasvavan merkittävistä tulevina kausina. Yhteistyösopimus Mediateon kanssa tuo tukea näille toiminnoille ja vahvistaa lajiyhdistyksen strategisia linjauksia, jotka tukevat päätehtäväämme eli huippu-urheilua, Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen ennakoi.

– Olemme todella iloisia alkavasta yhteistyöstä Ski Sport Finland kanssa. Mediateko on rakentanut määrätietoisesti kuluttajien ja päättäjien kohtaamisiin vapaa-ajalla perustuvia mediaratkaisuja vuodesta 2008 lähtien ja alkuvuonna teimme merkittävän investoinnin digitaalisiin ulkonäyttöihin hiihto- ja golfkeskuksissa. Tulevalle talvelle on luvassa entistäkin kattavampi digitaalinen verkosto, joka tarjoaa niin Ski Sportille kuin muillekin asiakkaillemme oivallisen kanavan jalkautua rinteisiin perinteisten ulkomainosratkaisujen lisäksi, Mediateon yrittäjä Teemu Kontkanen kertoo.

– Ski Sport Finland -yhteistyön myötä tavoitteemme on kasvattaa merkittävästi Mediateon tunnettuutta, tuolla ulkona kun on paljon markkinointipäättäjiä, jotka ei meidän tarjoamista mahdollisuuksista vielä tiedä mitään, Kontkanen jatkaa.

Ski Sport Finlandin kauden 2015-2016 toimintaa, talouslukuja ja uusia yhteistyökumppanuuksia esitellään yhdistyksen mediatilaisuudessa yhdessä alppi- ja freestylemaajoukkueiden kanssa Vantaalla, Audi Center –talossa 11. kesäkuuta 2015. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.skisport.fi/medialle

 

Lisätietoja:

markkinointipäällikkö Samuli Leisti, puh: +358 40 746 0958
toimitusjohtaja Marko Mustonen, puh: +358 40 518 4559

yrittäjä Teemu Kontkanen Mediateko Oy, puh. +358 40 555 3635

 

Ski Sport Finland ry
Äyritie 12 C
FI-01510 Vantaa
FINLAND

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs