Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ski Sport Finland julkaisi Levin maailmancupissa videosarjan maajoukkueiden takahuoneista

Ski Sport Finland

Ski Sport Finland julkaisi Levin maailmancupissa videosarjan maajoukkueiden takahuoneista

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2014 klo 14:00
Julkaisija: Ski Sport Finland

Alppi- ja freestylehiihdon lajiyhdistys Ski Sport Finland on syksyn aikana kuvannut ja tuottanut uutta videosarjaa maajoukkueiden arjesta ja takahuoneista. Kymmenosaisen sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin Levin maailmancupin yhteydessä perjantaina 14. marraskuuta.

Videosarjan kymmenessä jaksossa vieraillaan maajoukkueiden mukana studiokuvauksissa, media- ja yhteistyökumppanitilaisuuksissa ja tietenkin kisa- ja harjoitusrinteissä ja -matkoilla. Sarjan ensimmäisessä jaksossa ollaan alppimaajoukkueen mukana Helsingissä järjestetyissä kuvauksissa sekä piipahdetaan kauden avaavassa lehdistötilaisuudessa.

Kaikki sarjan jaksot tulevat vapaasti katsottavaksi ja jaettavaksi Youtube -videopalveluun, josta videot voidaan myös upottaa nettisivuille tai jakaa sosiaaliseen mediaan.

– Usean vuoden ajan olen itse työn puolesta päässyt näkemään hienoja paikkoja ja upeita mahdollisuuksia alppi- ja freestylemaajoukkueiden matkassa, joita olen halunnut tuoda myös fanien ja muiden nähtäväksi. Pidemmän aikaa ollaan tätä tuotantoa pyritty käynnistämään ja ensimmäisen jakson julkaisun myötä se muuttuu vihdoin todeksi, Ski Sport Finlandin tuottaja Jussi Väätäinen kertoo.

Ski Sport Finland tuottaa sarjan yhteistyössä Fazerin, DNA:n, Audin, Samsungin, Vaconin ja Bridgestonen kanssa. Tuotannosta vastaa Elo Pictures, ohjaajana Matti Ollila.

– Alppilajit ovat itselle uusi aluevaltaus, jota en entuudestaan tuntenut kovin hyvin. Se mahdollistaa tietynlaisen tutkijan roolin ottamisen kameran takana ja uskon, että pystyn sitä kautta tuomaan uutta näkökulmaa vanhoille ja uusille alppilajien seuraajille, Ollila kertoo.

Jaksoja tullaan julkaisemaan kauden aikana noin kolmen viikon välein. Kuvauskohteet ovat valikoituneet kauden mielenkiintoisimpien tapahtumien mukaan. Toisessa jaksossa suunnataan maailmancupkauden avauskilpailuihin Itävallan Söldeniin ja kolmannessa jaksossa kotimaan lumille Rukan avajaisiin.

Ski Sport Finland TV löytyy Youtube kanavalta http://www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV sekä Ski Sport Finlandin nettisivuilta, osoitteesta: www.skisport.fi/tv

Suora linkki ensimmäiseen jaksoon: http://youtu.be/hrmG_mM8qCc

Upotuskoodi nettisivuille (Iframe):"<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/hrmG_mM8qCc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>" (Poista "-merkit koodista)

Lisätietoja: Tuottaja Jussi Väätäinen, +358 45 1209920, jussi.vaatainen@skisport.fi

Seuraa Ski Sport Finlandia ja Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueita:

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs