Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Seinäjoki Crocodiles hankki yhdysvaltalaisen huippuhyökkääjän

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

Seinäjoki Crocodiles hankki yhdysvaltalaisen huippuhyökkääjän

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 17:30
Julkaisija: Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa toisena oleva Seinäjoki Crocodiles on solminut loppukauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen keskushyökkääjän Stevie Strotherin, 25, kanssa. Strother (173 cm/83 kg) saapuu Suomeen istanbulilaisesta Koç Ramsista, jonka riveissä voitti aiemmin kesällä sekä Turkin että IFAF:n mestareiden liigan lopputurnauksen.

Ennen Turkkiin siirtymistään Strother kuului NFL-joukkue Oakland Raidersin leirikokoonpanoon, mutta ei lopulta saanut paikkaa joukkueesta. Kaudella 2014 nopeajalkainen yhdysvaltalainen pelasi Saksan GFL-liigassa, jossa teki 18 maalia ja valittiin sarjan vuoden tulokkaaksi.

Vaahteraliigassa on vielä kaksi runkosarjan kierrosta jäljellä. Strother korvaa Crocodilesin kokoonpanossa Kevin Marshallin, jonka kanssa Crocodiles purki sopimuksen aiemmin elokuussa. Perjantaina Crocodiles kohtaa kärkiottelussa Helsingissä Roostersin. Strother pelaa tuolloin ensimmäisen ottelunsa Suomessa.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry on perustettu vuonna 1979. Sen päätehtävänä on järjestää ja hallinnoida amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon kilpailu- ja harrastustoimintaa Suomessa. http://www.sajl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs