Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Sandell kuudes St. Moritzin maailmancup-finaalissa

Ski Sport Finland

Sandell kuudes St. Moritzin maailmancup-finaalissa

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2016 klo 18:13
Julkaisija: Ski Sport Finland


Miesten suurpujottelun maailmancup-finaali käytiin Sveitsin St. Moritzissa lauantaina. Aurinkoisissa olosuhteissa lasketussa kilpailussa Marcus Sandell oli kuudes. Kilpailussa Sandellilta nähtiin kaksi vahvaa laskua.

Sandell oli jo avauskierroksen jälkeen kuudentena. Toisella laskulla Sandell säilytti sijoituksensa ja lopulta eroa voittajaan oli 0,93 sekuntia. Voiton vei Ranskan Thomas Fanara.

Sandell oli tyytyväinen päivän kisaan.

"Oli kyllä hyvä ja onnistunut päivä. Tämä antaa aika paljon voimaa ensi kauteen ja koko kesälle. On ollut hankala kausi ja jonku verran yliyrittämistä, kun tietää, että on hyvässä kondiksessa. Itseasiassa olen laskenut parhaiten tällä kaudella. Aina olen tiennyt, että on hyvä mahdollisuus tehdä tällaisia sijotuksia kuin tänään ja vähä parempiakin ja sitten se on sortunut siihen, että on yrittäny liikaa."

"Yleensä mä teen niin, että kun yrittää paljon niin silloin karsin siitä ajolinjasta ja se on sit taas minun heikkous. Tämä oli hyvä opetus ensi kaudelle, että pakko pitää mielessä se, että laskee niillä vahvuuksilla ja keskittyy niihin ja sitä kautta ottaa seuraava askelta ja nousta pallille", Sandell analysoi.

Sandellin kuudes sija on miehen toiseksi paras sijoituis tältä kaudelta. Joulukuussa Sandell laski Val d'Iseressä viidenneksi. Suurpujottelucupissa Sandell sijoittui 16:nneksi.

"Suurpujottelun kokonaiscup oli kyllä kaukana siitä mitä hain. Neljä kisaa meni totaalisesti pieleen ja siihe se tietenkin kaatui, mutta uskon, että vielä on paljon annettavaa ensi kaudelle. Tässä ei ole todellakaan mikään hätä. Nyt pystyy lataamaan akkuja ja tekemään laadukasta duunia ensi kaudelle."

Ennen tulevaa MM-kautta Sandell aikoo keskittyä huoltamaan kroppaansa. Kesän ohjelma tulee miehellä poikkeamaan aikaisemmista vuosista.

"Kesä tulee olee hieman erilainen. Olen viimeiset kolme vuotta taistellut aika paljon kropan kanssa ja nyt on aika päästä siitä eroon. Joudun ja haluan ottaa kuukauden tai pari extraa, että saan keskivartalon ja selän semmoiseen kondikseen, että ei tarvitse joka päivä taistella kipujen kanssa. Se syö aika paljon kun kausi on kuitenkin aika pitkä. Tässä tulee vähä pidempi tauko suksilta, mutta se ei ole ollut suurikaan ongelma minulle palata kesätauon jälkeen suksille", kertoo Sandell.
 
"Ensi kausi on MM-kausi ja tänään oli MM-rinteessä kisa ja sehän meni ihan hyvin, että luonnollinen seuraava steppi on nousta sinne palkintopallille", kiteyttää Sandell.


Kuuntele Sandellin kommentit kokonaisuudessaan tästä.


Kilpailun tulokset.

 

Liitetiedostot

Seuraa #skisportfinland

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland
www.youtube.com/user/SkiSportFinlandTV

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs