Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Salibandyliigan illan trilleri nähtiin Espoossa - Ilari Talvitie ratkaisi viimeisellä minuutilla

Salibandyliitto

Salibandyliigan illan trilleri nähtiin Espoossa - Ilari Talvitie ratkaisi viimeisellä minuutilla

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2016 klo 20:51
Julkaisija: Salibandyliitto

Salibandyliigan avauskierroksen trilleri nähtiin Espoossa, jossa Oilers nousi tappioasemasta dramaattiseen 5-4-voittoon. Maajoukkuepuolustaja Ilari Talvitie kiskaisi ratkaisun vain 46 sekuntia ennen loppusummeria.

Avauserän 2-0 vienyt SPV livahti vielä päätöserän alussa 3-2-johtoon, mutta sitten osui enää kotijoukkue. Casper Pfitzner laukoi espoolaisten tasoituksen ja vain kolme minuuttia myöhemmin johtomaalin, jonka vieraiden Henri Urmas vielä kuittasi.

Maalivahdit nousivat pääosaan Nokian KrP:n 20-vuotisjuhlaottelussa, kun joukkue kaatoi paikallisvastustaja Kooveen 4-2. Nokian Santtu Pohjonen ja Kooveen Arvid Vonk puhdistivat palkintopöydän mittelössä, jossa Nokia vei avauserän 4-0 ja puolusti sitten etumatkaansa.

Fuusioseura EräViikingeille on jo veikkailtu paikkaa ensi kevään Superfinaaliin, ja ainakin alku vastasi odotuksia kun helsinkiläiset murskasivat Raumalla SalBan peräti 11-0. EräViikinkien historiallisen ensimmäisen liigamaalin laukoi ajassa 2.42 Lauri Kapanen Jani Kukkolan syötöstä.
- Kukkola laittoi hyvän syötön ja pääsin tökkäämään vastaan tulleen veskarin ylitse, Kapanen kertasi maalia.
- Hyvä, että päästiin ottelussa ajoissa johtoon.
Roni Laasosen illan saalis oli viisi maalia Jani Kukkolan kirjauttaessa 2+2 ja Lauri Kapasen 3+0. Salibandyssa harvinaisen nollapelin torjui Markus Laakso.

Happee löi kotonaan TPS:n 7-5 ottelussa, jossa se muutti toisessa erässä 2-2-tasatilanteen 6-3-johdoksi. Tehot 3+1 ahnehtinut Jani Hyytiäinen nosti turkulaiset vielä kahdesti kahden maalin päähän, mutta voittotaisteluun ei TPS enää ehtinyt. Isäntien tehomiehinä häärivät maajoukkuehyökkääjät Peter Kotilainen ja Janne Hoikkanen saldolla 2+1.

Oulussa OLS avasi kautensa 8-6-voitolla liiganousija Steelersistä. Vielä kahden erän jälkeen vieraat olivat 1-4-johdossa ja kiinni yllätyksessä, mutta kolmannen alussa Olli Kinnunen, Juho Sorri, Petteri Kääriäinen, Joni-Arttu Sieppi ja Tatu Kiipeli muuttivat alle kuudessa minuutissa lukemiksi 6-4.

Salibandyliigan mestari Classic ja Divarin mestari LASB avaavat kautensa keskiviikkona klo 18.30 Tampere Areenalla.

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka sarjoihin osallistuu yli 50 000 pelaajaa. Salibandya ja sählyä harrastaa Suomessa n. 400 000 henkilöä.

Seuraa meitä: floorball.fi | facebook | twitter | instagram

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs