Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Salibandy tekee ensimmäisenä Suomessa Ultra HD-lähetyksen

Salibandyliitto

Salibandy tekee ensimmäisenä Suomessa Ultra HD-lähetyksen

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 16:45
Julkaisija: Salibandyliitto

Salibandy ja Elisa Viihteen Fanseat-palvelu toteuttavat ensimmäisenä urheilulähetyksenä Suomessa 4K Ultra HD ottelustriimauksen.
Kyseinen Ultra HD-kuvatekniikkaa hyödyntävä lähetys toteutetaan sunnuntaina 11.9. klo 12:45 alkaen, kun Suomi kohtaa perinteisessä syysmaaottelussa maailman parhaan salibandymaan tittelistä tasapäisesti kilpailevan Ruotsin. 
Sekä naisten, että miesten maaottelut voi katsella nyt mullistavan tarkalla resoluutiolla.

- Salibandylle on aina ollut luontevaa ja helppoa omaksua nopeasti uusia asioita. Niin itse pelin, kuin sen pelaajien, katsojien ja teknisen kehityksen osalta. Yhdessä Fanseatin kanssa toteutettava ensimmäinen Ultra HD-lähetys tarkoittaa käytännössä sitä, että katsojalla on mahdollisuus seurata maailman parasta salibandyä neljä kertaa "vanhaa" Full HD-tekniikkaa tarkemmalla kuvalla. Tämä on pieni askel salibandylle, mutta suuri harppaus urheilulähetyksille, iloitsee Salibandyliiton viestintäpäällikkö Juhani Henriksson.

Ottelut näkyvät myös normaalistriimeinä, eli mitään ei jää näkemättä, vaikka ei omistaisi Ultra HD-lähetystekniikkaa tukevaa päätelaitetta. Kyseistä striimiä ei voi katsoa Elisa Viihteestä, vaan pelkästään Fanseat –palvelusta.

Tässä suorat linkit 4K Ultra HD striimeihin:

http://fanseat.com/event/1840

http://fanseat.com/event/1841

Toimi näin:

1.Klikkaa itsesi osoitteeseen www.fanseat.com 

2.Tarkista lähetyksen ohjelma ja aikataulu.

3.Tykkää Fanseat-sivusta Facebookissa ja seuraa Twitterissä @Fanseat_FI

4.Ota mukava asento, nauti suorista Ultra HD-lähetyksistä ja kannusta suosikkejasi jakamalla parhaat palat somessa hashtägeillä #fanseat ja #salibandy

 

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka sarjoihin osallistuu yli 50 000 pelaajaa. Salibandya ja sählyä harrastaa Suomessa n. 400 000 henkilöä.

Seuraa meitä: floorball.fi | facebook | twitter | instagram

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs