Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Romar palasi rinteeseen – Salmenkiven kausi ohi

Ski Sport Finland

Romar palasi rinteeseen – Salmenkiven kausi ohi

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 16:13
Julkaisija: Ski Sport Finland

 

Andreas Romarille tänään ensimmäiset laskut seitsemän kuukauden tauon jälkeen. Eurooppa-cup -laskija Otto Salmenkiven kausi päättyi polvivammaan.

Andreas Romar pääsi Italian Stelviossa ottamaan rinnetuntumaa ensi kertaa sitten helmikuisen Itävallan Hintertuxissa sattuneen loukkaantumisen jälkeen. Vauhtilajiässä on kuntouttanut välittömästi kaatumisen jälkeen operoitua polveaan ahkerasti koko viime kevään sekä kesän, ja nyt aloitetun lumiharjoittelun on määrä jatkua muutaman päivän Italian jakson jälkeen Itävallan Mölltalissa 26.9. – 3.10.

- Laskettiin ihan reipas päivä, noin kymmenen laskua. Oli kyllä huikeeta päästä jälleen suksille. Fiilis oli hieno ja jalka tuntui hyvältä. Ja mikä parasta, se tuntui hyvältä vielä laskujen jälkeenkin, ”Andy” kommentoi

Nuoremman polven laskijan Otto Salmenkiven kausi päättyi valitettavaan loukkaantumiseen aiemmin tässä kuussa. Sveitsin Saas Feessä sattuneen kaatumisen jälkeen tehdyissä tutkimuksissa Salmenkiven polvessa todettiin eturistisidevamma, joka vaatinee leikkauksen. Operaation ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Mikko Suursalmi +358 40 093 3563

Valmentaja Thomas Ericson +46 70 627 7374

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ski Sport Finland on vuonna 2008 perustettu itsenäinen lajiyhdistys, joka jäsenseurojensa kanssa vastaa Suomessa alppi- ja freestyhiihdon lajien kehittämisestä ja menestyksestä. Alppilajien maajoukkueissa toimii yli 20 valmennuksen ja huollon asiantuntijaa jotka vastaavat 60 urheilijan valmentautumisesta. Kauden kotimaiset päätapahtumat ovat vuosittaiset maailmancupin osakilpailut Levillä ja Rukalla. Ski Sport Finland uuden strategiansa mukaisesti on nostanut positiivisen voittaja-asenteen ”The Winning Attitude” toimintojensa keskiöön. Asenne, vahva osaaminen ja tiimityö kannustaa menestymään.

Ski Sport Finland Association is the rights holder for Alpine and Freestyle skiing in Finland since 2008. ”Alpine Ski Team Finland” and  ”Freestyle Ski Team Finland” are brands of Ski Sport Finland.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs