Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Rantahalvari ja Olkkonen voittivat vanhimpien sarjat Hopeasomman loppukilpailuissa

Maastohiihto

Rantahalvari ja Olkkonen voittivat vanhimpien sarjat Hopeasomman loppukilpailuissa

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2015 klo 17:46
Julkaisija: Maastohiihto

Hopeasomman loppukilpailut käynnistyivät lauantaina Oulun Haukiputaan Virpiniemessä vapaan hiihtotavan kilpailuilla. Leo Rantahalvari ja Tiia Olkkonen voittivat 16-vuotiaiden sarjat. Miska Poikkimäki ja Hilda Kukonlehto pitivät kovinta vauhtia 15-vuotiaiden sarjoissa.

Poikien 16-vuotiaiden sarjan voittaja Leo Rantahalvari, Säkylän Urheilijat, jätti kahdeksan kilometrin matkalla toiseksi tulleen Ville Vakkilan 3,9 sekunnin päähän.

”Kauden paras kisa. Vauhdinjako onnistui hyvin. Piti lähteä reipasta vauhtia matkaan, mutta silti säästää voimia loppuun. Maasto oli aika tasainen, mutta raskas, koska töitä piti tehdä koko ajan”, Rantahalvari kertoi.

Tyttöjen vastaavan sarjan voitti Haapajärven Kiiloja edustava Tiia Olkkonen 9,3 sekunnin erolla ennen Anita Korvaa. Viime vuoden Hopeasomman N15-sarjassa Korva voitti ja Olkkonen oli toinen.

”Rankka, mutta hyvä rata, jolla oli nopeita laskuja ja nousuja. Kauteni on ollut hyvä, Imatran SM-kisoissa tuli kultaa ja KLL:n kilpailuissa pronssia. Kestävyys ja nopeus ovat parantuneet tänä vuonna. Oli mukavaa päättää ”Hopeasompaikäisyys” tähän saavutukseen”, Olkkonen kertoi.

Sievin Sisua edustava Miska Poikkimäki voitti poikien 15-vuotiaiden sarjan. Viljami Vuorre hävisi voittajalle 21,5 sekuntia.

”Ihan hyvä suoritus, parantamista jäi vähän, mutta hyvin meni. Radalla oli muutama jyrkkä mäki, eikä palautumista ollut oikeastaan ollenkaan. Ylämäkihiihto on vahvuuteni tällä hetkellä”, Poikkimäki sanoi.

Valkeakosken Hakan Hilda Kukonlehto hiihti ensimmäiseksi tyttöjen vastaavassa sarjassa. Sanni Oikkonen hävisi 11,7 sekuntia.

”Tosi hyvin meni. Vauhdinjakoni onnistui ja pystyin kiristämään loppuun. Kausi on ollut tosi hyvä, sillä KLL:n kisoissakin voitin. Nopeutta on tullut eniten lisää tänä vuonna, ja se on näkynyt sprintteissä”, Kukonlehto kertoi.

Poikien 14-vuotiaiden sarjassa kultaa juhli Vehkalahden Veikkojen Olli-Pekka Laitila 1,0 sekunnin erolla ennen Emil Liekaria. Tyttöjen vastaavassa sarjassa voiton vei Ylikiimingin Nuijamiesten Roosa Riikola 12,0 sekunnin erolla ennen Vilma Ryyttyä.

13-vuotiaiden sarjojen parhaat olivat One Way Pro Teamin Aabel Lehtoranta ja Pargas IF:n Wilma Westerlund.

Sunnuntaina hiihdetään viestikilpailut.         

Tulokset: http://www.haukiputaanveikot.fi/@Bin/371607/Tulokset_la.html#N13

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs