Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Puhallustikan MM-kilpailut Kuopio-hallissa 17.9.

Invalidiliitto ry

Puhallustikan MM-kilpailut Kuopio-hallissa 17.9.

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2016 klo 13:43
Julkaisija: Invalidiliitto ry

Invalidiliitto järjestää suuren suosion saavuttaneet puhallustikan MM-kilpailut tulevana lauantaina Kuopio-hallissa FYM16-tapahtuman yhteydessä. Kilpailut järjestetään nyt neljättä kertaa. Kisaan ovat tervetulleita uudet ja vanhat lajin harrastajat haastamaan hallitsevan maailmanmestari Jorma Salosen.

- Puhallustikka on oivallinen koko kansan laji, sillä se soveltuu ihan kaikille. Laji ei vaadi fyysistä voimaa, vaan tikka lentää kevyelläkin puhalluksella, kertoo järjestötyön suunnittelija Mika Saastamoinen Invalidiliitosta.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset. Jokaisella kilpailijalla on viisi puhallusta kuuden metrin etäisyydeltä tavalliseen tikkatauluun. Kilpailuvälineenä on 85 cm pitkä putki ja viisi neulamaista tikkaa. Puhallustikat ammutaan tavalliseen tikkatauluun.

Kilpailuisäntänä toimii jälleen hiihtolegenda Juha Mieto, joten luvassa on leppoisaa sanailua ja hauskaa kisatunnelmaa. Parhaat suoritukset palkitaan, ja osallistuminen on maksutonta, kuten myös suoritusten seuraaminen.

Puhallustikan MM Kuopio-hallissa FYM16-tapahtumassa klo 11-14, finaali klo 14.00.

www.puhallustikka.fi

www.fym.fi

 

Lisätietoja:

Järjestötyön suunnittelija Mika Saastamoinen, Invalidiliitto ry, p. 044 7651375,  mika.saastamoinen@invalidiliitto.fi

Liitetiedostot

Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Invalidiliitto-konserniin kuuluvat myös Validia Kuntoutus, Asuminen ja Ammattiopisto.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs