Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » PS Kemistä tuli IT-projekti

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

PS Kemistä tuli IT-projekti

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 11:19
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Jalkapalloseura PS Kemin upea menestys ja pääsy jalkapallon pääsarjaan Veikkausliigaan tuo uusia mahdollisuuksia. Seuran toimintaa tukemaan on perustettu hanke, jonka tavoitteena on mahdollistaa tukea seuraa ja sen fanitoimintaa joukkorahoittamalla. Uutena piirteenä on joukkorahoitus yrityksille, jonka avulla tarjotaan saada Veikkausliiga-näkyvyyttä yrityksille helposti ja edullisesti.

 

Joukkorahoitusprojekti tähtää seuratoiminnan ja sen kulttuurin kehittämiseen. Sijoittajat pääsevät itse vaikuttamaan joukkorahoituksen kautta järjestettävään tapahtumaan pelipäivänä 3.7.2016, jolloin vastaan asettuu HIFK.

 

Tavoitteena on tarjota sijoittajille ainutlaatuinen ottelutapahtuma Kemissä. Sijoittajia palkitaan ottelulipulla sekä keräilykappaleeksi tarkoitetulla Aapo Kukon piirtämällä PS Kemi -seurakalenterilla. Kerätyillä varoilla voidaan mahdollistaa fanimatkoja ja kattaa seuratoiminnan kustannuksia.

 

PS Kemi on myös IT-projekti. Hankkeen aikaansaaminen on edellyttänyt runsaasti suunnittelua, ratkaisujen kartoitusta sekä toteutusta. Tietotekniikan roolia kokeillaan seurakulttuurin luomisessa, jota voivat myös muut urheiluseurat käyttää tämän projektin pohjalta. Hanketta vetää Haaga-Helian Digitalouden koulutusyksikössä lehtori Tuomo Ryynänen. Siihen voi osallistua 50€ sijoituksella ja se on voimassa 8.4.2016 - 15.6.2016. Jos tavoite 15000€ ei toteudu, varat palautetaan sijoittajille.

 

Hankkeeseen voi osallistua osoitteessa www.pskemisoccer.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs