Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Pohjoismaiden parhaat pilkkijät kilpailevat Viitasaarella

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Pohjoismaiden parhaat pilkkijät kilpailevat Viitasaarella

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Kahden vuoden tauon jälkeen on Suomen vuoro isännöidä Pohjoismaiden Pilkkimestaruuskisaa. Kovan luokan mittelö kilpaillaan lauantaina 2. huhtikuuta Viitasaarella. Norjan ja Ruotsin valttikortit saapuvat Suomeen jo pari päivää aikaisemmin. Suomen kivenkova joukkue odottaa valmiina, eikä meinaa jättää jossitellulle tilaa.

Pohjoismaiden Pilkkimestaruuskisa järjestetään vuorovuosin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Nyt järjestelyvuoro on Suomella ja kilpailupaikaksi valikoitui Viitasaari. Tarkka kilpailuvesistö pidetään salassa 1.4. pidettävään joukkuekokoukseen asti, joten jännitys on kaikissa joukkueissa taattu.

PM-pilkki kilpaillaan niin henkilökohtaisesti kuin maiden välillä. Jokaiseen joukkueeseen kuuluu 18 kilpailijaa, eli kuudessa henkilökohtaisessa sarjassa kilpailee kolme pilkkijää maata kohden. Heitä valmentaa kapteeni ja varakapteeni, joiden hartioilla lepää tietojen levittäminen niin jäällä kuin muutenkin.

Perjantaina pidetään epävirallinen harjoituskisa, jonka lähtöpaikkana on ABC Viitasaari (osoite: Kokkosalmentie 7, 44500 Viitasaari). Siirtymä jäälle alkaa klo 9.30 ja kisa klo 10.00. Harjoituskisaan saavat kaikki halukkaat osallistua, eli jos mielii mittailla taitojaan Pohjoismaiden kärkikastin kanssa, kannattaa ilman muuta ilmestyä paikalle.

Ruotsin ja Norjan joukkueet yöpyvät hotelli Pihkurissa ja Suomen joukkue Wiikin kartanossa. Mitalijuhlat järjestetään lauantai-iltana Pihkurissa, jolloin nähdään keiden kauloihin kirkkaimmat mitalit lopulta ripustetaan.

Pohjoismaiden Pilkkimestaruuskilpailun järjestää Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) yhteistyössä Keski-Suomen Vapaa-ajankalastajapiirin ja Viitasaaren Kalakavereiden kanssa.

 

Lisätietoja:   
SVK:n kilpailuvastaava Marcus Wikström p. 045 110 2126
kilpailunjohtaja Mikko Niskanen p. 040 552 5739
Suomen joukkueen kapteeni Jussi Rossi p. 040 593 4641

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 520 seurassa toimii yhteensä noin 42 000 kalastuksen harrastajaa.
www.vapaa-ajankalastaja.fi, www.ottiopas.fi, www.vapaa-ajankalastaja.fi/vastuullinen  www.facebook.com/vapaa.ajankalastajat

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs