Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Pete Karukka Tampereelta ehdolla vuoden jääkiekkohuoltajaksi

Cramo

Pete Karukka Tampereelta ehdolla vuoden jääkiekkohuoltajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2014 klo 09:30
Julkaisija: Cramo

Yksi finalisteista on Tapparalla huoltajana toimiva Pete Karukka Tampereelta. Suosittu kisa keräsi jälleen suuren joukon ehdotuksia ympäri Suomen. Karukkaa arvostetaan seurassa erityisesti nerokkaan huumorintajunsa sekä sosiaalisten taitojensa ansiosta.

- Toimin aina poikien tukena, kun he tarvitsevat kuuntelijaa. Jääkiekon parissa olen toiminut huoltajan lisäksi myös valmentajan roolissa ja pikkupoikana tuli pelattua itsekin, Karukka kertoo.

- Vuoden jääkiekkohuoltaja -tittelistä on tullut erittäin arvostettu jääkiekkohuoltajien keskuudessa, ja tämä näkyy myös erittäin korkeatasoisina hakemuksina. Finalistien valinta on vuosi vuodelta vaativampaa, Suomen jääkiekkohuoltajat ry:n edustajana toimiva Neka Haapanen sanoo.

Vuoden jääkiekkohuoltajan valitsee tänä vuonna tuomaristo. Tuomaristoon kuuluvat Neka Haapanen Suomen jääkiekkohuoltajat ry:stä, jääkiekkolegenda Ville Peltonen sekä Lasse Huuhka Cramo Finland Oy:stä. Voittajan lisäksi palkitaan myös Yleisön suosikki. Finalistit on esitelty osoitteessa www.huoltopelaa.fi. Omaa suosikkiaan voi sivuilla äänestää 9. toukokuuta asti. Voittajat julkistetaan toukokuun aikana.

 

Kilpailun voittaja palkitaan 700 euron arvoisella stipendillä Kisakallion urheiluopistolla järjestettävään jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen tai halutessaan vastaavan suuruisella varustelahjakortilla. Yleisön suosikki saa 350 arvoisen stipendin Kisakallion urheiluopistolla järjestettävään jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutukseen tai halutessaan vastaavan suuruisen varustelahjakortin.

 

 

Vuoden 2014 finalistit ovat:

 

Markku Moilanen, 42, Helsinki, Jokereiden C-joukkueen huoltaja

 

Hannu Hakamäki, 54, Kurikka, Kurikan Ryhti

 

Jaana Grönlund, 43, Loviisa, Loviisan Jääkiekkoklubin C2-joukkueen huoltaja

 

Keijo Karvonen, 50, Rovaniemi, Napapiirin Pantterit C1-joukkueen huoltaja

 

Marko Ahlroth, 43, Espoo, Espoo Bluesin A-nuorten huoltaja

 

Mika Korpela, 46, Jyväskylä, Diskos A-juniorien huoltaja

 

Pete Karukka, 43, Tampere, Tappara

 

Antti Kuoppala, 35, Ähtäri, KIE-HA

 

Kari Ågren, 67, Pori, Ässät, B1-joukkueen huoltaja

 

Pasi Tiirikainen, 41,  Iisalmi, IPK

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

 

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö

p. 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

 

OS/G Viestintä

Toni Perez

p. 0400 630 063, sähköposti: toni.perez@osg.fi

 

OS/G Viestintä

Mari Kuusinen

p. 040 1964374, sähköposti: mari.kuusinen@osg.fi

Liitetiedostot

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 400. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa. Kotimaassa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi, www.facebook.com/cramofinland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs