Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » PELINJOHTAJA MARKKU HYLKILÄ JA LYÖJÄJOKERI MATTI KORHONEN JATKAVAT OULUN LIPOSSA

Pohjolan Mylly

PELINJOHTAJA MARKKU HYLKILÄ JA LYÖJÄJOKERI MATTI KORHONEN JATKAVAT OULUN LIPOSSA

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2016 klo 15:47
Julkaisija: Pohjolan Mylly

Superpesikseen palaava Oulun Lippo on tehnyt jatkosopimukset pelinjohtaja Markku Hylkilän (2019) sekä joukkueen avainpelaajiin lukeutuvan Matti Korhosen (2017) kanssa.

Sopimukset ovat merkittävä osa Lipon pari vuotta sitten aloittamaa projektia, jonka tarkoituksena on nostaa seura takaisin Superpesiksen huipulle.

– On hienoa, että pääsen jatkamaan yhdessä aloitettua projektia. Seurajohto on antanut työrauhan ja tarvittavat resurssit rakentaa urheilullista menestystä. Meillä on paljon lahjakkaita nuoria, joissa on potentiaalia kasvaa huippupelaajiksi. Oulu on perinteikäs pesäpallokaupunki ja henkilökohtainen tavoitteeni on johdattaa Lippo seuraavien kausien aikana Suomen mestariksi, vuodesta 2015 alkaen Lipon pelinjohtajana toiminut Hylkilä toteaa.

Lyöjäjokeri Matti Korhosen jatkosopimus ulottuu vuoden 2017 loppuun. Lipon oma kasvatti oli isossa roolissa jo viime kaudella ja tulee olemaan sitä myös tulevilla kausilla.

– Olen todella iloinen, että saimme kiinnitettyä Korhosen. Hän on sarjan ehdotonta huippua jo nyt, mutta 26-vuotiaana kuitenkin vielä nuori kaveri, jolla on varaa kehittyä entistäkin paremmaksi, Hylkilä jatkaa.

Oulun Lippo aloittaa kautensa äitienpäivänä 8.5. kotikentällään Raksilassa, jonne saapuu vieraaksi Kiteen Pallo.

Liitetiedostot

Lisätietoja:

Markku Hylkilä, Oulun Lipon pelinjohtaja, p. 044 0776 557

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs