Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Pelicans yhteistyöhön Lahden ammattikorkeakoulun kanssa

Lahden ammattikorkeakoulu

Pelicans yhteistyöhön Lahden ammattikorkeakoulun kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 11:16
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Pelicans ja Lahden ammattikorkeakoulu ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, joka tulee hyödyttämään molempia osapuolia tulevaisuudessa. Yhteistyöllä pyritään lisäksi nostamaan Lahden statusta niin kiekko- kuin korkeakoulukaupunkina.

- Meidän osalta on äärimmäisen hieno juttu, että pääsimme LAMKin kanssa sopimukseen. Uskon, että tämä on meille molemmille hedelmällinen projekti ja varmasti saamme kaipaamaamme näkyvyyttä erityisesti opiskelijoiden keskuudessa tämän yhteistyön tiimoilta. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteisvoimin torille ulkoilmatapahtuma ja tätä kautta varmasti myös saadaan piristettyä Lahden katukuvaa, sekä LAMKille heidän toivomaa näkyvyyttä erityisesti nuorten aikuisten ryhmiin. Toivotaan, että tästä alkaa vuosia kestävä yhteistyö, toteaa Pelicansin markkinointijohtaja Tomi-Pekka Kolu.  

Pelicansin pelaajista Janne Ritamäki on valmistunut tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta, sekä useat pelaajat ovat käyneet erinäisiä yksittäisiä kursseja LAMKin katon alla. Luonnollisesti Ritamäki sekä muut LAMKin alumnit tulevat olemaan keskiössä alkavan yhteistyön aikana.

- Yhteistyö on LAMKille erittäin tärkeä, koska Lahti on urheilukaupunki ja ammattikorkeakoulu haluaa osaltaan tukea urheilua ja olla näkyvästi läsnä myös alueen urheilutapahtumissa. LAMKissa on paljon eri alojen opiskelijaurheilijoita, joten uskomme tällaisen yhteistyösopimuksen edistävän Lahden vetovoimaa urheilupainotteisena korkeakoulukaupunkina, sanoo LAMKin rehtori Outi Kallioinen.  

LAHTELAISTA ASENNETTA.

Lisätietoja:

Lahden ammattikorkeakoulu Oy, rehtori Outi Kallioinen, 044 708 1400

Lahden Pelicans Oy, markkinointijohtaja Tomi-Pekka Kolu, 0400 818 611

Liitetiedostot

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs