Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Ota aikaa perheellesi ja tule Kesäjumppaan

Suomen Voimisteluliitto

Ota aikaa perheellesi ja tule Kesäjumppaan

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 15:08
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

 

Liikutaan yhdessä - kesäjumppakauden avaus järjestetään Helsingin Kansalaistorilla 10. toukokuuta, Unelmien liikuntapäivänä.


Voimisteluliitto kumppaneineen haastaa kaikki mukaan Liikutaan yhdessä -kesäjumppaan ja Unelmien Liikuntapäivään. 

Aika: Tiistai 10.5. kello 17-20
Paikka: Kansalaistori, Eero Erkon katu, Helsinki

Voimisteluliiton kesäjumppakauden avaus sisältää kaksi puolen tunnin Liikutaan yhdessä -kesäjumppaa koko perheelle, klo 17.30 ja klo 18.15. Jumpat ohjaa Voimisteluliiton kouluttaja Sanna Mönkkönen. Mukaan tarvitset rennot, liikunnalliset vaatteet ja kengät, joilla voit jumpata. Tapahtuma on maksuton.

Tervetuloa osallistumaan!

 

Kesäjumppa on Voimisteluliiton vuosittain lanseeraama valmistunti voimisteluseurojen kesätoiminnan tukemiseen. Pihalla, puistoissa tai saleille järjestettävän Kesäjumpan teemat vaihtelevat erilaisten ajankohtaisten liikuntaideoiden ja -muotojen mukaan. Ensimmäistä kertaa Kesäjumppa on suunnattu koko perheelle. Kesäjumppaan voi osallistua useissa voimisteluseuroissa ympäri Suomen.

"Nyt kannattaa ottaa tulevan kesän lämmöstä kaikki irti ja lähteä puistoihin ja saleille treenaamaan. Kesäjumppa tarjoaa ideoita ja mahdollisuuksia liikkua yhdessä ja viettää aikaa samalla koko perheen kanssa," toteaa kehitys- ja markkinointipäällikkö Helena Collin Voimisteluliitosta.

"Koko perheen Liikutaan yhdessä -kesäjumppaan voit ottaa mukaan lapset ja mummot ja papat tai vaikka serkut. Liikutaan yhdessä -kesäjumppa on suunniteltu niin, että kaikki voivat osallistua," jatkaa Collin.

Liikutaan yhdessä -kesäjumppatapahtuman 10.5. avaa kansanedustaja Saara Sofia Siren ja juontaja, Yle Urheilun toimittaja, Riikka Smolander heittäytyy myös mukaan kesäjumpan maailmaan. Tapahtumassa esillä Voimisteluliiton seurojen Kesäjumpat sekä Helsingin kaupungin kesän liikuntatarjonta. Paikan päällä voit osallistua myös #liikutaanyhdessä -kesäjumppakilpailuun, jossa palkintona lahjakortti Kisakallion perheliikuntaleirille. Liikutaan yhdessä -kesäjumppa julkaistaan toukokuun Kotivinkissä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Voimisteluliitto, Kotivinkki ja Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Yhteistyössä mukana myös Kisakallion Urheiluopisto.

Lisätietoa kesäjumppa.fi

Osallistu Facebookissa

 

Lisätietoja: Helena Collin, Suomen Voimisteluliitto, puh. 050 5422 831, helena.collin@voimistelu.fi

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs