Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Opiskelijoden Liikuntaliiton liittokokous kokoontuu Nuuksiossa

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijoden Liikuntaliiton liittokokous kokoontuu Nuuksiossa

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 20:52
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokous järjestetään 12.–13.11. Nuuksiossa, Hotelli Siikarannassa. Kaksipäiväisen liittokokouksen aikana käsitellään muun muassa liiton strategia 2016-2020 ja keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2016, luovutetaan OLL-malja ja Vuoden liekehtijä -palkinto vuonna 2015 ansioituneille toimijoille sekä hyväksytään uusi yhdenvertaisuussuunnitelma. 

Liittokokouksessa valitaan myös puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2016. Ehdokkaita liiton puheenjohtajaksi on ennakkoon ilmoittautunut kaksi ja varapuheenjohtajiksi kaksi.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto edustaa Suomen yhteensä noin 300 000 korkeakouluopiskelijaa. OLL:n jäsenjärjestöjä ovat Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto – SAMOKin ja yksitoista ylioppilaskuntaa (AYY, HYY, ISYY, JYY, LYY, SHS, SKY, TAMY, TTYY, TYY, VYY) sekä Kadettitoverikunta ja Tahkon Talli.

Tiedotusvälineet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan liittokokousta. Henkilövalinnat tehdään perjantaina aamupäivällä. Valinnoista tiedotetaan medialle vaalien jälkeen.

Liittokokousmateriaalit: http://www.oll.fi/liittokokous

Lisätietoja:
Pääsihteeri Hilkka Laitinen 044 780 0210, hilkka.laitinen(a)oll.fi
Puheenjohtaja Matias Vainio 044 780 0211, matias.vainio(a)oll.fi

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL:n edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs