Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Opiskelijaliikunta näkyy Salpausselän kisoissa lauantaina 7.3.2015

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijaliikunta näkyy Salpausselän kisoissa lauantaina 7.3.2015

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 15:12
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on liikuttamassa iltamäen kisayleisöä lauantaina 90. Salpausselän kisoissa Lahdessa. Kisa-yleisön kanssa tehdään ryhmäkyykkäyksen maailmanennätys juuri ennen mäkihypyn joukkuekilpailun alkamista.

“OLL:ssa teemme työtä opiskelijaliikunnan edistämiseksi. Salppurin kisoissa meillä on mahdollisuus liikuttaa kerralla jopa 25 000 ihmisistä. Tavoitteenamme on tehdä minuutin ryhmäkyykkäyksen maailmanennätys kisayleisön kanssa ja samalla nostaa opiskelijaliikunnan näkyvyyttä ja arvostusta”, hehkuttaa OLL:n puheenjohtaja Matias Vainio.

OLL haluaa kiinnittää entistä enemmän huomiota liikunnan lisäämiseen arjessa. Pienillä arjessa tapahtuvilla teoilla voidaan lisätä päivittäistä liikunnan määrää melkein huomaamatta. Urheilukatsomossa ei tarvitse aina istua penkkiurheilijana vaan omaa hyvinvointiaan voi edistää myös kisakatsomoissa esimerkiksi kyykkäämällä.  

Salpausselällä käydään tulevana viikonloppuna yhteensä kahdeksan maailmancupin osakilpailua. Salpausselän kisat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1923. OLL toivottaa Salpauselän urheilijoille sekä katsomoihin elämyksellistä ja innostavaa viikonloppua!

 

Lisätietoja

Matias Vainio
Puheenjohtaja, Opiskelijoiden Liikuntaliitto
044 7800 211
matias.vainio@oll.fi

www.oll.fi 

 

 

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta. OLL vastaa suomalaisesta opiskelijahuippu-urheilusta sekä kansainvälisestä järjestötoiminnasta ja liikunnan edunvalvonnasta opiskelijoiden osalta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto
Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs