Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Nimityksiä Viasat Finlandin organisaatiossa: Mika Nurminen on aloittanut Suomen liiketoiminnoista vastaavana johtajana

Viasat

Nimityksiä Viasat Finlandin organisaatiossa: Mika Nurminen on aloittanut Suomen liiketoiminnoista vastaavana johtajana

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2016 klo 10:00
Julkaisija: Viasat

Nimityksiä Viasat Finlandin organisaatiossa

Viasat Finland Oy on nimittänyt Mika Nurmisen Suomen liiketoiminnoista vastaavaksi johtajaksi 28.1. alkaen. Aiemmin Nurminen on vastannut Viasatin operaattorimyynnistä ja –yhteistyökumppanuuksista sekä toiminut Viasatin Suomen johtoryhmän jäsenenä. Uudessa toimenkuvassaan Nurminen vastaa yhtiön kaikesta liiketoiminnasta Suomessa ja jatkaa myös operaattorimyynnistä vastaavana johtajana.

”Viasat on paremmassa lennossa kuin koskaan. Olemme kehittäneet määrätietoisesti palveluitamme ja erityisesti urheilutuotteitamme viimeisten muutaman vuoden aikana. Vuosi 2016 on tässä tarinassa aivan erityinen, kun Englannin Valioliiga ja jääkiekon World Cup täydentävät tarjontaamme syksystä alkaen.”

Mika Nurminen, vt. toimitusjohtaja, Viasat Finland

Ville Klinga aloittanut Viasat Sportin vastaavana tuottajana

Viasat Finland on solminut yhteistyösopimuksen VK Sport Works Oy:n kanssa, jonka myötä pitkän linjan tv-alan ammattilainen Ville Klinga on aloittanut Viasatin ja Viaplayn urheilutuotantojen vastaavana tuottajana tammikuussa. Klinga on tullut tutuksi Viasatin ja Viaplayn lähetyksissä UEFA Champions League- ja KHL-tuotantojen isäntänä, mutta laajentaa yhteistyösopimuksen myötä vastuualuettaan myös koko urheilutuotantoja tuottavan toimituksen ja sisältökokonaisuuden rakentamiseen.

” Viasatilla on edessä mahtava vuosi, on hienoa päästä tuottamaan upeita urheilusisältöjä katsojillemme”

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport

” Kaikkien aikojen urheilukattauksemme vaatii parhaat mahdolliset tekijät tuottamaan sisältöjämme ja olemme innoissamme, kun voimme julkistaa Villen kaltaisen alan ammattilaisen liittyneen joukkoon vastaamaan urheilusisällöistämme.”

                          Mika Nurminen, vt. toimitusjohtaja, Viasat Finland

Lisätietoja

Mika Nurminen

toimitusjohtaja

Viasat Finland 

+358 50 552 1159

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs