Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Nascar, Speedway ja Rallycross jatkuvat Viasatilla ja Viaplaylla 2018 saakka

Nascar, Speedway ja Rallycross jatkuvat Viasatilla ja Viaplaylla 2018 saakka

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2015 klo 13:51
Julkaisija: H&K

Viasat ja Viaplay ovat jatkaneet Nascarin, Speedwayn ja Rallycrossin televisiointioikeuksia kauden 2018 loppuun saakka. Nyt tehdyn sopimuksen nojalla lähetyksiä nähdään kauden 2018 loppuun saakka pääsääntöisesti Viaplay –palvelussa sekä satunnaisesti Viasat Sport -kanavalla.

Rata-autoilun supersarja Nascar tarjoaa katsojille huimaa vauhtia ja ryminää Atlantin toiselta puolelta. Speedwayn puolella Viasatilla seurataan kansainvälistä Maailman Cupia ja osakilpailuja ympäri Eurooppaa. Rallicrossin MM-sarjalla. Sarja on onnistunut vangitsemaan katsojien mielenkiinnon ja radoilla on nähty muista autourheilu luokista tuttuja supertähtiä kuten norjalainen Petter Solberg. Suomalaisväriä sarjassa edustaa Topi Heikkinen.

Nascar-, Speedway- ja Rallicross lähetykset ovat nähtävissä pääsääntöisesti Viaplay-palvelusta sekä satunnaisesti Viasat Sport –kanavalta. Viasatin ja Sanoma Media Finlandin yhteistyösopimuksen myötä  Nascar-, Speedway-  ja Rallicross-osakilpailuja tulee näkymään myös Nelonen Prolla tulevan vuoden aikana.

Lisätietoja:

 

Antti Nikkanen, Consumer Offering Manager

Viasat Finland

Puhelin: +358 40 722 83 09

Sähköposti: antti.nikkanen@viasat.fi

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja Internetissä. MTG on Venäjän suurimman itsenäisentelevisioyhtiö CTC Median pääomistaja. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

 

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv-lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Viasatin kanavatarjonta koostuu Viasat Film -elokuvakanavista, Viasat Sport -urheilukanavista, Viasatin omista dokumenttikanavista ja Disneyn lastenkanavista. Lisäksi Viasatin kanavapaketteihin sisältyy Nelonen Paketti sekä lukuisia viihde- ja uutiskanavia. Viasatilla on ainoana Suomessa 17 HD-laatuista kanavaa. Lisätietoja www.viasat.fi

 

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

Viaplay AB on osa kansainvälistä, neljässä maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) -mediakonsernia, johon kuuluu ilmais- ja maksutelevisioita, radioita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta ja kolmannen osapuolen verkossa ja se jakelee televisio-ohjelmia jopa Internetissä. MTG on myös Venäjän suurimman itsenäisen televisioyhtiön CTC Median pääomistaja. Lisätietoja on osoitteessa www.mtg.se.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs