Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Naisten Vaahteraliigan finaalissa lauantaina 13. elokuuta kohtaavat Helsin Roosters ja Anders Trojans Turku

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

Naisten Vaahteraliigan finaalissa lauantaina 13. elokuuta kohtaavat Helsin Roosters ja Anders Trojans Turku

Kutsu.
Julkaistu: 04.08.2016 klo 12:00
Julkaisija: Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

Amerikkalaisen jalkapallon naisten SM-finaali eli Naisten Vaahteraliigan loppuottelu pelataan Velodromilla, Helsingissä lauantaina 13.8. kello 18.00 alkaen. Loppuottelussa kohtaavat Helsinki Roosters ja Anders Trojans Turku.

Suomi on amerikkalaisen jalkapallon hallitseva naisten Euroopan mestari ja lisäksi naisten maajoukkue on voittanut MM-pronssia kaksissa edellisissä MM-kisoissa. Tulevaa loppuottelua pidetäänkin yleisesti kovatasoisimpana naisten amerikkalaisen jalkapallon otteluna Euroopassa vuonna 2016.

Finaalin lehdistötiedote julkaistaan keskiviikkona 10. elokuuta.

Akkreditointi:

Virallisella lehdistökortilla kulkulupa finaalitapahtumaan tapahtuu lehdistökorttia esittämällä sisäänpääsyn yhteydessä. Portit avautuvat kello 17.00. 

Muilta median edustajilta vaaditaan erillinen akkreditointi, joka on tehtävä viimeistään perjantaina 12. elokuuta. Akkreditointiin tästä. (suora osoite: www.sajl.fi/sarjat/naiset/naisten-vaahteraliiga/finaali2016/media)

 

Lisätietoa:

Mika Laurila | Viestintäpäällikkö, Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto

mika.laurila@sajl.fi | 040 738 80 38

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry on perustettu vuonna 1979. Sen päätehtävänä on järjestää ja hallinnoida amerikkalaisen jalkapallon ja lippupallon kilpailu- ja harrastustoimintaa Suomessa. http://www.sajl.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs