Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Naisten mäkihypyn uusi pääyhteistyökumppani on KL Sealing Oy

Ladies Skijumping Team

Naisten mäkihypyn uusi pääyhteistyökumppani on KL Sealing Oy

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2015 klo 12:00
Julkaisija: Ladies Skijumping Team

Suomen naisten mäkihyppymaajoukkue on sopinut pääyhteistyökumppanuudesta lahtelaisen KL Sealing Oy:n kanssa. Pääkumppanuus on ensimmäinen naisten mäkihyppymaajoukkueen oma kumppanuus.

Historiallisen yhteistyösopimuksen taustalla on uudenlainen yhteistyömalli, joka mahdollistaa naisten mäkihyppymaajoukkueelle tarvittaessa päätoimisen valmentajan.

”Tämän sopimuksen myötä voimme vahvasti edistää suomalaisen naismäkihypyn valmennusmahdollisuuksia. Toisaalta valmennus ja koulutus ovat tärkeitä taitoja myös työelämässä ja näitä voimme puolestamme tarjota KL Sealingin käyttöön”, sanoo Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.

Naisten mäkihypyn täysipäiväinen valmentaja mahdollistaa ammattimaisen harjoittelun suunnittelun, leirityksen ja kilpailemisen mentäessä kohti Lahden vuoden 2017 MM-kilpailuja.

Osa päävalmentaja Kimmo Kykkäsen työpanoksesta kuuluu KL Sealingin henkilöstön kouluttamiseen ja työhön valmennukseen.

KL Sealingin omistaja ja toimitusjohtaja Kai Lahtisella on vahva mäkihyppytausta. Mahdollisuus yhteistyökumppanuuteen nousi esille hyvän taloudellisen tilanteen ja Julia Kykkäsen pitkäaikaisen henkilökohtaisen kumppanuuden siivittämänä.

”Yrityksemme kasvun kautta aukesi mahdollisuus pistää panoksia brändin tunnetuksi tekemiselle. Naisten mäkihyppy on vielä pieni, mutta potentiaalinen laji, johon oli hyvä tarttua juuri ennen kotikisoja. Brändinäkyvyyden lisäksi saamme paljon ammattitaitoa henkilöstöpuolen kehitykselle Kimmon valmennus- ja koulutusosaamisen kautta”, tiivistää Lahtinen KL Sealingin tavoitteet.

Naisten mäkihypyn maajoukkueessa hyppää tällä kaudella Lahden Hiihtoseuran Julia Kykkänen. Naisten mäkihypyn haastajaryhmään kuuluvat Lahden Hiihtoseuran Susanna Forsström ja Ounasvaaran Hiihtoseuran Jenny Rautionaho. Valmentajana toimii Heli Pomell.

Liitteenä naisten mäkihyppyjoukkueen uusia kuvia.
Kuvat: Suomen Hiihtoliitto

Joukkuekuvassa Heli Pomell (vas.), Jenny Rautionaho, Susanna Forsström, Julia Kykkänen ja Kimmo Kykkänen. 

Katso videolta tunnelmat uunituoreesta sopimuksesta!


***

KL Sealing Oy on vuonna 2014 elementtisaumauksiin, teollisuuden kone- ja laiteasennuksiin sekä ammattitaitokoulutukseen erikoistunut lahtelainen yritys. Työntekijöitä on 14. Yhtiön perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja Kai Lahtinen on entinen mäkihyppääjä ja toiminut aktiiviuransa jälkeen valmentajana. 
www.klsealing.fiLiitetiedostot

www.hiihtoliitto.fi

Naisten mäkihyppyjoukkue facebookissa
Twitter @Finnjumper #sjteamfinland
Instagram @sjteamfinland #sjteamfinland
LUMISPORT TV (YouTube)

 

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Kai Lahtinen, KL Sealing Oy, 044 745 4659, kai.lahtinen@klsealing.fi 
Toiminnanjohtaja Mika Kulmala, Suomen Hiihtoliitto, 040 576 1001, mika.kulmala@hiihtoliitto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs