Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Mukkulan palloiluhallin puhdistusta tehostetaan

Lahden kaupunki

Mukkulan palloiluhallin puhdistusta tehostetaan

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2014 klo 12:31
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kesällä 2013 käyttöön otetun Mukkulan palloiluhallin tekonurmen hoitoa tehostetaan ja sisäilman laatua tarkkaillaan pölyongelman saamiseksi kuriin. Aiemmilla hoitotoimenpiteillä nukkaamisongelmaa on jo saatu vähennettyä, mutta tehostettavalla hoidolla pyritään ongelmasta kokonaan eroon ja varmistamaan kelvolliset olosuhteet myös pakkaskauden aikana.

Työterveyslaitoksen vasta valmistuneen tutkimuksen mukaan Mukkulan palloiluhallin sisäilmassa ei ole todettu olevan terveydelle haitallisia partikkeleita.

Tekonurmen hoidossa otetaan käyttöön uusi imurointilaitteisto nukan poistamiseksi ja pölyämisen vähentämiseksi. Myös tekonurmen harjausta jatketaan ja pallosuojaverkot puhdistetaan pölystä.

Pakkaskauden alettua Työterveyslaitos tekee palloiluhallissa sisäilman seurantatutkimuksen. Lahden Tilakeskuksen ohella myös kaupungin terveysvalvonta seuraa tilannetta. Palloiluhallin tilannetta arvioidaan toimenpiteiden ja seurantatulosten pohjalta vuodenvaihteessa.

Mukkulan palloiluhallia käyttävät pääasiassa lahtelaiset urheiluseurat edustustasolta junioreihin, käyntikertoja on vuositasolla noin 100 000.

 

Lisätietoja:

toimitilajohtaja Mauri Koistinen
Lahden Tilakeskus
050 65862

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs