Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Mikael Järvi teki historiaa - Salibandyliigan ensimmäinen 500 ottelun mies

Salibandyliitto

Mikael Järvi teki historiaa - Salibandyliigan ensimmäinen 500 ottelun mies

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2016 klo 20:17
Julkaisija: Salibandyliitto

LASB:n hyökkääjä Mikael Järvestä tuli tänään ensimmäinen pelaaja, joka on urakoinut Salibandyliigassa 500 runkosarjan ottelua. Järvi juhlisti tapahtumaa alivoimamaalilla ja maalisyötöllä kun LASB nappasi historiansa ensimmäisen liigapisteen 5-5-tasapelillä Oilersia vastaan.

Kymmenkertainen Suomen mestari Mikael Järvi syötti ottelun avauserässä Heikki Hätösen 1-1-tasoituksen ja iski alivoimalla LASB:n 3-1-johtoon. Kaukana ei ollut lahtelaistuneiden lammilaisten avausvoittokaan, mutta sen torpedoi Oilersin Sylvester Raikamo tasoitusmaalillaan viisi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Myös toinen liiganousija avasi tänään pistetilinsä kun Steelers kaatoi kotonaan Hämeenlinnassa M-Teamin peräti 14-6. Helsinkiläisvieraat nousivat vielä toisessa erässä maalin päähän, mutta sitten Teräsmiehet menivät menojaan. Isäntien tehomiehinä päsmäröivät tänään Nico Jonaeson (3+1), Timo Johansson (2+1), Jouko Honkanen (2+1), Samuli Grönfors (1+2) ja Miiro Maunula (1+2).

Illan kolmannessa liigaottelussa Happee löi vieraissa Kooveen 7-6 Peter Kotilaisen lauottua voittomaalin runsaat viisi minuuttia ennen loppua. Voittajien tehomiehiä tänään olivat Veli-Matti Hynynen (2+1) ja Joonas Kaasalainen (1+2).

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Koovee - OLS, Oilers - EräViikingit, Happee - SPV, SalBa - Steelers ja M-Team - TPS.

Salibandyliitto on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jonka sarjoihin osallistuu yli 50 000 pelaajaa. Salibandya ja sählyä harrastaa Suomessa n. 400 000 henkilöä.

Seuraa meitä: floorball.fi | facebook | twitter | instagram

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs