Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » ME-kyykkyhaasteessa osallistujia Kreetalta Äkäslompoloon

Motivire

ME-kyykkyhaasteessa osallistujia Kreetalta Äkäslompoloon

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2014 klo 16:00
Julkaisija: Motivire

Kyykkäyksen maailmanennätys kasvattaa suosiotaan - nyt kyykätään Kreetalta Äkäslompoloon.

31 päivän kyykkyhaaste on levinnyt ympäri Suomen ja on aika ottaa seuraava askel. Maanantaina 31.3. päivän kyykkymäärä on 250 ja ympäri Suomen järjestetään tuolloin maailmanennätystapahtumia, joissa osallistujat tekevät samanaikaisesti huikean määrän kyykkyjä. Tavoitteena on saada tunnissa tehtyä vähintään miljoona kyykkyä.

Hauska ja hyödyllinen haaste starttasi Porista, mutta koko Suomi on ottanut haasteen omakseen ja yli kymmenen yritystä on ottanut vastuun maailmanennätyksen järjestämisestä eri puolella Suomea. Kyykätä voi mm. Lappeenrannasssa, Tampereella, Espoossa ja Äkäslompolossa. Innostus kyykkäämisestä on kuitenkin kiirinyt myös Suomen ulkopuolelle ja tapahtumaan osallistutaakin myös esim. Kreetan saarella.

Kyykkäystapahtumiin osallistutaan virallisesti tilaamalla Kyykkääjä 2014 -T-paita, josta 2 € lahjoitetaan kyykkääjän itse valitsemaan kohteeseen, joko Poriin rakennettavaan lasten- ja naistentaloon tai Lastenklinikoiden Kummeille. Auttamisenhaluiset osallistujat sekä yritykset voivat lisäksi tehdä suurempia lahjoituksia ja ansaita näin kyykkytapahtumissa lahjoituksellaan hyvän mielen ja halauksen.

– On hienoa olla mukana näin hullussa tempauksessa ja päästä samalla päästä auttamaan lasten hyvinvointia, iloitsee haasteen koordinaattori Elina Honkala Porin Nuorkauppakamarista.

Tänään torstaina julkaistaan virallinen ilmoittautumissivusto klo 16 sekä haastekampanja, jossa haastetaan kavereita liikkumaan päivittäin kyykkyjen muodossa. Yritykset voivat haastaa toisia yrityksiä ja niiden henkilökuntaa päivittäisiin liikuntahetkiin.
Ilmoittautumissivusto aukeaa osoitteeseen http://www.motivire.fi/miten-osallistun-maailmanennatykseen.

– Olisihan se upeaa ja hyödyllistä, jos haasteen avulla työpaikoilla herättäisiin kyykkäämään muutamia kertoja kokopäiväisen istumisen sijaan. Kiinnostus kyykkäämistä kohtaan on yllättänyt tapahtuman järjestäjät ja odotamme jännittyneinä kuunvaihdetta, sanoo yrittäjä Tuukka Nieminen Motiviresta.

Lisätietoja löydät facebookista
https://www.facebook.com/events/1390343994568870/?fref=ts

Maailmanennätystä ovat mukana tekemässä seuraavat tahot

 

Liitetiedostot

Motivire on yritysten työhyvinvointipalveluita tuottava yritys, joka on toiminut hyvinvoinnin kannustajana ja valmentajana jo yli 150 yrityksessä yli 4000 henkilölle. Motivire yhdistää palvelukonsepteissaan motivoivaa hyvinvointivalmennusta sekä laadukkaita kuntomittauksia ja henkilökohtaista ohjausta. 

www.motivire.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs