Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Malmström loukkaantui harjoituksissa Italian Pfelderissä

Ski Sport Finland

Malmström loukkaantui harjoituksissa Italian Pfelderissä

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 15:23
Julkaisija: Ski Sport Finland

Tiistaina Italian Pfeldersissä Suomen maajoukkueen suurpujotteluharjoituksissa maajoukkuelaskija Victor Malmström loukkasi polvensa. Oikean polven eturistiside meni poikki harjoitusrinteessä käännöksen yhteydessä.

"Käännöksessä se meni; vaikea sanoin kuvailla mitä tarkalleen kävi. Harvinainen rikkoutuma, jossa polven eturistiside ei kestänyt", kommentoi Malmström loukkaantumistaan.

"Positiivinen asia tässä on, että kuntoutus puoli minulla on hanskassa ja tiedän siihen reseptin. Omat suunnitelmat ovat aika selkeät, että nyt kaksi viikkoa mennään kepeillä ja sen jälkeen aloitetaan kuntoutus. Ensi vuosi on MM -vuosi, joten siellä nähdään", jatkoi Malmström.

Malströmin polvi operoitiin jo tiistai-iltana Innsbruckissa kirurgi Christian Hoserin toimesta. Hoserin mukaan operaatio sujui odotetusti.

"Leikkaus sujui hyvin, eikä operaation aikana ilmennyt mitään yllättävää. Leikkauksesta toipuminen on alkanut hyvin. Kaksi viikkoa mennään kepeillä ja siitä pikku hiljaa lisätään rasitusta. Esimerkiksi viiden viikon jälkeen voidaan aloittaa pyöräily", kertoi Hoser.

Suomeen Malmström saapuu torstaina, jonka jälkeen polven tilannetta katsotaan yhdessä ortopedi Eero Hyvärisen kanssa.

"Kyseessä on eturistiside vamma. Tämä kausi Victorilla on valitettavasti ohi. Kyseessä on paha polvivamma, mutta en näe estettä rinteisiin paluulle, kun kuntoutus tehdään kunnolla. Näen, että leikkaus on 30% ja kuntoutus on 70% toipumisesta ja paranemis mahdollisuudet ovat hyvät", ortopedi Hyvärinen tähdensi.


***

Sandell, Torsti ja Pirinen kisaavat Alta Badiassa

Tulevana sunnuntaina Italian Alta Badiassa laskettavassa suurpujottelussa Suomea edustavat Marcus Sandell, Samu Torsti ja Eemeli Pirinen.

Ski Sport Finlandin tekniikka- ja vauhtivalmentaja Jukka Leino odottaa sunnuntain kisaa hyvällä jännityksellä.

"Rinne, kun rinne niin ei meidän pojilla ole ongelmia. Tiedettiin tasantarkkaan, että Val d'Iseressä pystyy jokainen jannu tekemään tulosta ja kaksi saatiinkin toiselle kierrokselle. Alta Badia on klassinen rinne ja kisa, joka ei ole missään nimessä helppo, mutta kisasta lähdetään hakemaan kaikkia kolmea toiselle kierrokselle."

Kuuntele alppitiimin kuulumiset kokonaisuudessaan Sound Cloudista.

Jukka Leino


***

Seuraa #skisportfinland

www.skisport.fi
www.facebook.com/skisportfinland
www.twitter.com/skisportfinland
www.vimeo.com/skisportfinland
www.instagram.com/skisportfinland

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs