Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Malin kovassa kisassa seitsemänneksi

Lumilautaliitto

Malin kovassa kisassa seitsemänneksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 16:10
Julkaisija: Lumilautaliitto

World Snowboard Tourin elite-tason Laax Openissa kisattiin tänään halfpipen finaali, jossa Markus Malin sijoittui seitsemänneksi. Sveitsin Laaxissa hienossa säässä käydyn kilpailun voitti Japanin Ayumu Hirano.

Yhdessä kaikkien aikojen kovatasoisimmassa kisassa Malin epäonnistui kahdella ensimmäisellä laskullaan cab tuplakorkissa, mutta kolmannella sai raninsa pystyyn. Hänen laskunsa oli tuplakorkki, cab tuplakorkki, alleyoop backside rodeo, backside rodeo, frontside 900 ja backside 1080. Hän sai laskustaan pisteet 75,37. Hiranon pisteet olivat 91,37.

- Olin tyytyväinen laskuihini. Sain molemmat tuplat vedettyä ja viimeisessä hitissä pikkasen gamblasin, olisinko vetänyt backside 1260, mutta jätin sitten 1080:een. Harmi, että tuli vähän sketsailtua, mutta olin ihan tyytyväinen siihen mitä sain aikaiseksi, Malin kommentoi.

- Olipa hurjan kovatasoinen kisa - eikä ihme, kun puitteet olivat mitä parhaimmat ja keli kuin morsian. Tänään nähtiin parasta Mannea ja oli hienoa, että hän pystyi kovassa paikassa suorittamaan, vaikkei ihan puhdasta tullut. Eteenpäin on koko ajan menty. Hyvä nousujohteinen trendi on nyt menossa, freestylen päävalmentaja Antti Koskinen kommentoi.

Aamulla kisattiin naisten slopestylen semifinaalit, joista Enni Rukajärvi ei päässyt jatkoon. Hän kaatui molemmat laskunsa ja oli lopulta 17:s pisteillä 29,75.

 

Lumilautacrossin maailmancupissa Saksan Feldbergissä Anton Lindfors jatkaa finaaliin sijalla 43. Siellä finaali käydään huomenna ja toinen kokonainen maailmancup-kilpailu sunnuntaina. Crossin karsinnan tulokset: http://medias1.fis-ski.com/pdf/2016/SB/7222/2016SB7222RLQ0.pdf

 

Laax Open jatkuu huomenna slopestylen finaalilla, jossa mukana on Suomesta Peetu Piiroinen ja Roope Tonteri. YLE tarjoaa suoran lähetyksen 13.55 alkaen.

Laax Openin tulospalvelu: http://live.eim-solutions.com/live/public/LAAXOpen2016/event/archive

 

Lisätietoja:

päävalmentaja Antti Koskinen, email. antti.koskinen@fsa.fi / puh. 045 670 2060
tiedottaja Tuukka Tams, email. 
tuukka.tams@fsa.fi / puh. 044 543 1740

 

A-maajoukkueen viralliset yhteistyökumppanit ovat Veikkaus ja Ruka

Lumilautaliiton mediapankki:
http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=44 

Suomen Lumilautaliitto
Radiokatu 20 / 00240 Helsinki
http://www.fsa.fi
https://www.facebook.com/suomenlumilautaliitto
https://twitter.com/lumilautaliitto
http://instagram.com/lumilautaliitto

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs