Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Määttä pysyi pisteillä Tsaikovskissa - Nousiainen 16:s Continental Cupissa

Skijumping Team

Määttä pysyi pisteillä Tsaikovskissa - Nousiainen 16:s Continental Cupissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2016 klo 15:02
Julkaisija: Skijumping Team

Mäkihypyn kesä GP-sarjan toiseksi viimeinen viikonloppu hypättiin Venäjän Tsaikovskissa. Suomalaisista Jarkko Määttä suoritti tasaiset hypyt ja oli 20:s. Myös Continental Cupissa Lillehammerissa nähtiin yksi suomalainen pisteillä, kun Eetu Nousiainen ponnisti sijalle 16. 

Jarkko Määttä hyppäsi Tsaikovskin mäestä 130 ja 128 metriset hypyt. Mies ei ollut tyytyväinen hyppyjen laatuun, eikä saanut eilen odottamaansa onnistumista sunnuntaille. 

”Kaksi huonoa hyppyä tänään kisaan. Molemmilla hypyillä painopiste meni meni hiukan varpaille ennen ponnistusta”, tiivisti Määttä päivän haasteet. 

Andreas Alamommo hyppäsi sijalle 37. Tsaikovskin toisessa osakilpailussa ja jäi pisteittä.

Kilpailun voittoon hyppäsi Slovenian Anze Semenic ennen tsekkiläisiä Tomas Vancuraa ja Vojtech Stursaa.

Kesä GP -sarjaa johtaa tällä hetkellä Puolan Maciej Kot 380 pisteellä. Kot ei ollut mukana Venäjällä, mutta on voittanut kolme osakilpailua ja ollut yhdessä toinen. Toisena on Saksan Andreas Wellinger ja kolmantena Japanin Taku Takeuchi. Suomalaisista Jarkko Määttä on sijalla 38. pistein 55. Määttä on hypännyt neljä kilpailua ja saalistanut kolmesta pisteitä. 

Viimeiset kaksi kesä GP-kilpailua hypätään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Itävallan Hinzenbachissa ja Saksan Klingenthalissa. 

Nousiaiselle nousujohteinen viikonloppu Continental Cupissa

Eetu Nousiainen oli parhaana suomalaisena 16:s tänään Lillehammerin Continental Cupissa. Ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 124 metriä ja mies oli sijalla 20. Toisen kierroksen hyppy liiteli neljä metriä pidemmälle ja nosti Nousiaisen 16:nneksi.

"Kyllähän tuossa ihan positiivisiakin asioita löytyy, on mukava päästä tuohon 15 sakin pintaan hyppäämään. Eilen toisella kierroksella tuli vähän kiire sen kanssa, niin siinä se meni. Tänään oli kaksi tasaisempaa hyppyä ja sai tuommosen sijoituksen”, mietti Nousiainen.  

Kilpailun muut suomalaiset Frans Tähkävuori (43:s) ja hieman viikonlopun aikana flunssaa sairastanut Niko Kytösaho (45:s) eivät selviytyneet toiselle kierrokselle. 

Miesten kisaviikonlopun päätyttyä naiset jatkavat sekä Continental Cupissa Lillehammerissa klo 15 alkaen (Susanna Forsström ja Jenny Rautionaho) että kesä GP:ssä Tsaikovskissa klo 17 (Julia Kykkänen).

Tulokset

Kesä GP, Tsaikovski 11.9.2016, miehet
Kesä GP tilanne

Continental Cup, Lillehammer 11.9.2016, miehet

www.hiihtoliitto.fi

www.facebook.com/skijumpingteamfinland
Twitter @Finnjumper
Instagram @sjteamfinland 
#sjteamfinland
Soundcloud
LUMISPORT TV
 (YouTube)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs