Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Maajoukkueurheilijat catwalkilla Road to Lahti -show'ssa

Hiihtoliitto

Maajoukkueurheilijat catwalkilla Road to Lahti -show'ssa

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2016 klo 19:44
Julkaisija: Hiihtoliitto

Suomen maastohiihto- ja mäkihyppyjoukkueiden sekä yhdistetyn urheilijat kokoontuivat tänään Helsingissä Road to Lahti -tapahtumaan. Maajoukkuetähtien lisäksi paikalla oli myös yhteistyökumppaneita, mediaa sekä Sanomatalon Mediatorin täyden katsomollisen verran sinivalkoisia faneja.

Alkukesästä suunnittelujen suhteen alkunsa saanut tapahtuma toteutettiin yhdessä Lahti2017 MM-kisaorganisaation kanssa. Tapahtumaan tuotiin ripaus MM-kotikilpailujen kisakattausta ja -ilmettä keskelle Helsinkiä, jossa urheilijat ja päävalmentajat pääsivät näyttelemään suurinta roolia.

"Tällaisia en ole ennen kokenut. On hienoa, että tämä tehdään kaikkien lajien kesken. Useamman kerran ovat lajit olleet yhdessä tänä vuonna. Näin tämän pitääkin mennä, että lajiperhettä tuodaan esille, yhdessä mennään sekä hyvät että huonot päivät", yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen pohti.

Road to Lahti -show'ssa yhtenä suurena teemana oli yhdessätekeminen sekä ison, yhteinäisen tiimin vaikutus kokonaisvaltaiseen tekemiseen, mihin Kukkonenkin viittasi. Yhtenäisyys ja yhdessäolo ovat näyttäneet pohjoismaisten hiihtolajien kesken suurta roolia jo keväästä saakka.

"Joukkue on sitoutunut, kun asia käytiin läpi. Meillä oli hyvä kauden avaus Vierumäellä, tämä on jatkoa sille. Tämä on sopivan kokoinen piiri", maastohiihdon päävalmentaja Reijo Jylhä tuumasi viitaten toukokuussa Vierumäellä järjestettyyn maajoukkueiden yhteiseen MM-kick offiin.

Kesän aikana mäkihyppyjoukkue on hitsautunut hyvin yhteen. Road to Lahti -show'ssa yhtenäisyys tiivistyi edelleen.

"Meillä on ollut hauskaa, mutta töitä on paljon tehtävänä. Me edustetaan myös Lahtea, Hiihtoliittoa ja sponsoreita. On kivaa olla täällä", mäkihypyn päävalmentaja Andreas Mitter kertoi joukkueen ilmapiiristä sekä viittasi Road to Lahti -show'n laajaan näkyvyyteen.

"Hyviä fiiliksiä tämä herättää. On mukava, kun on ei-niin-perinteistä juttua. Urheilijat tahtovat olla vähän esitetty yhdestä puusta. Jos tällä saataisiin persoonia esille, se olisi hienoa", naisten mäkijoukkueen päävalmentaja Kimmo Kykkänen puolestaan kertoi.

Tapahtumassa lavalla nähtiin urheilijoiden lisäksi myös otteita ensi helmikuun MM-kisojen avajaisista. Road to Lahti -show alkoi Cirque Du Soleilin esiintyjien Slava Volkovin ja Pauliina Räsäsen upealla näytöksellä.

Ohessa kuvaliitteet tapahtumasta. Kuvat Jesse Väänänen.

Liitetiedostot

www.hiihtoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs