Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » #Lumitemppu'lla voit näyttää osaamistasi pikkusuksilla

Hiihtoliitto

#Lumitemppu'lla voit näyttää osaamistasi pikkusuksilla

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2016 klo 12:51
Julkaisija: Hiihtoliitto

Lumilajit Liikuttavat -hankkeen alla toimivat Tuiskun Lumilajikoulu ja Lasten Lumipäivät haastavat koululaiset osallistumaan pikkusuksien #lumitemppu-kisaan tai temppuilemaan suksilla koulun liikuntatunnilla, välitunnilla ja vapaa-ajalla ihan omaksi ilokseen!

Suomen Hiihtoliiton, Suomen Ampumahiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurat järjestävät Lasten Lumipäivät -kampanjaa, joissa lapsille tarjotaan mahdollisuus liikkua ja kokeilla hyppäämistä sekä hiihtoa turvallisesti ja innostavasti. Näiden lisäksi mukaan myös liittyy tarkkuusharjoitteita sisältävä toimintapiste.

Tuiskun lumilajikoulu puolestaan koostuu neljästä harjoituskerrasta, jossa jokaisella harjoittelemme lapsien kanssa taitoja yli lajirajojen ja kehitämme monia erilaisia ominaisuuksia yhdessä perheiden kanssa.

Lisätietoja opettajiille Lumipäivistä ja Tuiskun Lumilajikoulusta linkkien takaa:
- Lasten Lumipäivät
- Tuiskun Lumilajikoulu

Sosiaalinen media:
- Lumilajit Liikuttavat Facebookissa
- Lumilajit Liikuttavat Instagramissa

 

Tuisku haastaa lapset ja nuoret taituroimaan suksilla ja lisäksi osallistumaan #lumitemppu-kisaan!

Instagramissa alkoi vuoden alussa, 4. tammikuuta, pikkusuksien #lumitemppu-kisa. Skaba jatkuu maaliskuuhun saakka!

Mielikuvituksen kourissa olevaan suksitemppuiluun ja kuvaamiseen voivat osallistua kaiken ikäiset, millä tahansa suksilla. Lasten tulee kuitenkin osallistua vanhempiensa luvalla. Ja niin myös kannattaa osallistua, sillä jaossa on huikeita palkintoja: Kisajaksolla on kaksi pääpottia, joista toinen on perhepaketti - 2+2 lippua - Lahden MM-kisojen etkoille, viralliselle perhepäivälle 21. helmikuuta!

Instagramissa ja Facebookissa pyörivässä kisassa on luvassa myös toinen toistaiseksi vielä salainen iso palkinto kisan viimeisellä viikolla. Tämä palkinto julkaistaan etkopakettijaon yhteydessä. Näistä voittajista päättää lumilajien raati. MM-etkopaketti laitetaan jakoon 8. helmikuuta ja toinen pääpalkinto 1. huhtikuuta.

#lumitemppu-kisassa palkitaan myös maanantaisin edellisen viikon voittaja - joka on Instagramissa tai Facebookissa tägillä #lumitemppu eniten tykkäyksiä saanut kuva tai video!
Lumilajit Liikuttavat -hanke haastaakin koululaiset näyttämään osaamistaan suksilla!

Joten nyt nuoret taiturit - sukset jalkaan, kamera kouraan ja kuvaa tai videota sosiaaliseen mediaan!
Mutta, kisa ei ole kuitenkaan se tärkein juttu, vaan se oma temppuilu ja suksitaiturointi hyvässä porukassa!

Hiihdon MM-kisat ovat yksi Suomen satavuotisjuhlavuoden suurimmista tapahtumista ja ne järjestetään Lahdessa historiallisen seitsemännen kerran. Tämän kunniaksi kyseessä ovat Juhlakisat, jotka tarjoavat talven parhaan kattauksen urheilua ja viihdettä. Tervetuloa kisoihin, joissa jokaisella on hyvä olla.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs