Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Lindqvist jatkaa WKF: n (Maailman karateliiton) hallituksessa

Suomen Karateliitto Ry

Lindqvist jatkaa WKF: n (Maailman karateliiton) hallituksessa

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 02:30
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Yrsa Lindqvist valittiin WKF:n (World Karate Federation) hallitukseen ensinmäiisen kerran v. 2006. Nyt karaten MM-kisojen yhteydessä pidetyssä kongressissa, Lindqvist valittiin kolmannelle toimikaudelle WKF: n hallitukseen.

Yrsa Lindqvistillä on vankka kokemus kansainvälisestä karatesta. Entisenä kilpailijana, valmentajana ja kansainvälisen tuomariuran luoneelle Lindqvistille, jatko urheilupolitiikkaan ei kuitenkaan alun perin ollut itsestään selvyys.

- Vuosien varrella tuli tuomaritehtävissä matkustettua sen verran, ettei välttämättä samat kisapaikat enään houkutellut. Vuonna 2006 Suomessa järjestettiin MM-kisat, ja olin ajatellut että niiden kisojen jälkeen etenen vuosi kerrallaan tuomaritehtävissä. En kuitenkaan toiminut tuomarina niissä kisoissa, koska minut kosiskeltiin hallitukseen ja asettuessa ehdolle jouduin luopumaan tuomaritehtävistä.

Nyt Saksassa käytävien MM-kisojen yhteydessä Yrsa Lindqvist valittiin uudelleen kolmannelle nelivuotiskaudelle. Hallituksessa Lindqvist on viime kauden aikana hallitustyöskentelyn ohessa toiminut aktiivisesti mm. sääntöuudistusten työryhmässä.

WKF:n hallitukseen valittiin tämän kongressin aikana 16 jäsentä. Maailmanliitossa hallituspaikat jaetaan maanosien jäsenmaiden perusteella, ja Euroopan Karateliitolla on hallituksessa viisi paikkaa. Nyt käytävissä vaaleissa ehdokkaita oli 9, ja Lindqvistin lisäksi Norjan, Britannian ja Ranskan ehdokkaat uusivat paikkansa. Uutena jäsenenä valittiin Euroopan mandaatilla kisojen isäntämaan edustaja Wolfgang Weigert, Saksa. 

Pitkään sekä Maailman että Euroopan liitoissa pääsihteerinä toiminut Kreikkalainen George Yerolimpos jätettiin Euroopan listalta tylysti jatkopaikasta.

 

Kisat käyntiin ke 5.11.2014

MM-kilpailut Saksan Bremenissä alkavat keskiviikkona 5.11.2014.

Kilpailuihin osalistuu 976 urheiljaa 116 maasta. Näin 109 ennakoon ilmoittautuneen maan lisäksi vielä 7 maata ilmoittautui paikan päällä.

Ensimmäisen kilpailupäivän suomalaiset

Katan karsinnat ja keräilyt:

09.00-12.30 kata miehet Pasi Hirvonen

kata naiset Ina Hämäläinen

 

Ottelusarjojen karsinnat:

12:30                Oskari Rajala, miehet +84 kg

14:00                Pyry Heiskanen, miehet -84 kg

15:30                Helena Kuusisto, naiset +68 kg

17:00                Melis Abat, naiset -68 kg

20:30                Mieehet & naiset

 

Amgad Mahmoud (75kg) ei osallistu kilpailuun loukkaantumisen vuoksi

Kaikki ajat saksan aikoja.

kaaviot ja tilastot löytyvät sportdatan sivuilta:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=5#a_eventhead

Lisätietoja paikan päältä:

Anssi Kaltevo
Lajipäällikko
Puh. 0104208501
gsm 050-3141201
anssi.kaltevo@karateliitto.fi

 

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs