Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Lasten Mäkiviikon uusi vuosi alkaa Puijolta

Hiihtoliitto

Lasten Mäkiviikon uusi vuosi alkaa Puijolta

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2015 klo 14:09
Julkaisija: Hiihtoliitto

Tulevana maanantaina Lasten Mäkiviikko -kiertue käynnistyy tämän vuoden tapahtumien osalta Kuopiosta. Viime vuonna Suomen Hiihtoliiton käynnistämä Lasten Mäkiviikko -kiertue sai erittäin paljon positiivista palautetta, joten se haluttiin toteuttaa myös tänä talvena. Kiertue toteutetaan yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa sekä yhteistyökumppani Lidl Suomi Ky:n taloudellisella tuella.

Puijon mäkihyppytornien alastulorinteissä alakoululaiset pääsevät nauttimaan lumiliikunnan riemusta maanantaista torstaihin (12.-15.1.). Puijon Hiihtoseuran läpi viemään tapahtumaan on etukäteen ilmoittautunut noin 500 alakoululaista.

Uutuutena alakoululaisten tapahtumapäivien lisäksi Puijolla järjestetään kaikille avoimet Lasten Mäkiviikko Jatkot. Keskiviikkona klo 17 alkaen parin tunnin ajan kaikki halukkaat ovat tervetulleita tutustumaan Puijon Hiihtoseuran mäkikouluun. Mukaan pääsee saapumalla paikalle; mäkikoululaiset kokoontuvat alastulorinteiden huoltokopilla.

Puijon Hiihtoseuran sekä Siilinjärven Ponnistuksen nuorisopäällikkönä toimiva Heli Pomell on iloinen ilmoittautuneiden kasvaneesta määrästä viime vuoteen verrattuna.

"Hienoa, että kiinnostus tapahtumaa ja lajeja kohtaan on kasvanut. Tämä on hyvä kanava lasten löytää mäkihyppy uudestaan. Innokkaita harrastajia tarvitaan aina lisää."

Kevään aikana Lasten Mäkiviikko saapuu Kuopioon myös Puijon Kisojen aikana. Lasten Mäkiviikko tulee osaksi kisatapahtumaa ja tarjoaa samalla yleisön nuoremmille katsojille mahdollisuuden päästä kokeilemaan lajia aidossa kisaympäristössä. Tapahtumaan osallistuminen on yleisölle maksuton.

Lasten Mäkiviikon aikataulu Kuopiosta eteenpäin:
Vko 4, SIILINJÄRVI
Vko 5, KUUSAMO
Vko 6, YLIVIESKA
Vko 7, JYVÄSKYLÄ
Vko 8, TAMPERE
Vko 10, SALPAUSSELÄN KISAT, LAHTI
Vko 11, PUIJON KISAT, KUOPIO

Lasten Mäkiviikkoon voi tutustua paremmin osoitteessa www.hiihtoliitto.fi/lastenmakiviikko.

Lasten Mäkiviikko Facebookissa.

Viime vuoden tunnelmiin videokoosteiden kautta voi tutustua osoitteessa www.hiihtoliitto.fi/lastenmakiviikko/videot/.

Myös päiväkotien on mahdollista osallistua Lasten Mäkiviikolle omatoimisen viikko-ohjelman avulla. Päiväkotien ohjelman voi ladata osoitteesta www.hiihtoliitto.fi/lastenmakiviikko/paivakodit/.

Pyydämme tapahtumasta kiinnostuneita median edustajia ottamaan yhteyttä mäkiviikkokoordinaattori Sanni Kivipeltoon puh. 050 590 9163.

****
Lasten Mäkiviikko on Suomen Hiihtoliiton ja hiihtoseurojen yhdessä järjestämä kiertue mäkihypyn ja yhdistetyn juniorityön tukemiseksi. Mäkiviikkotapahtuma on tarkoitettu alakoulujen oppilaille sekä päiväkotien lapsille. 
Mäkiviikolla lapset pääsevät kiertuepäivien aikana tutustumaan lumilajeihin ja saavat positiivisen kokemuksen liikunnan parissa. Päiväkohtaiset ohjelmat toteutetaan yhdessä paikallisten mäki- ja hiihtoseurojen kanssa. 
Mäkiviikon mahdollistaa Lidl Suomi Ky.

*****
Lasten Mäkiviikon tuotanto:

Source Creative Oy, Kalliolanrinne 4, 6krs., 00510 Helsinki, www.source.fi

Soili Hirvonen, puh. 0400 837 583, soili.hirvonen@source.fi 

Sanni Kivipelto, puh. 050 590 9163, sanni.kivipelto@source.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs