Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Lasten Mäkiviikko ponnistaa Kuusamoon viikolla viisi

Hiihtoliitto

Lasten Mäkiviikko ponnistaa Kuusamoon viikolla viisi

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2015 klo 09:57
Julkaisija: Hiihtoliitto

Suomen Hiihtoliiton ja paikallisten hiihtoseurojen toteuttama Lasten Mäkiviikko on kuluneen talven aikana kiertänyt ympäri Suomea ja seuraavana kiertuepaikkakuntana on vuorossa Kuusamo. Kuusamoon Lasten Mäkiviikko saapuu jo toisen kerran, sillä myös Ruka Nordicissa Lasten Mäkiviikko oli tutustuttamassa nuoria kisavieraita talvilajien saloihin.

Kuusamon Erä-Veikkojen hiihtomaalle Lasten Mäkiviikko saapuu viikolla 5 ja tapahtumapäivät ovat keskiviikosta perjantaihin (28.-30.2.). Kolmelle tapahtumapäivälle Kuusamossa on etukäteen koulujen kautta ilmoittautunut mukaan melkein viisi sataa lasta.

"Lasten Mäkiviikon saapuminen oli lähellä kariutua erinäisten syy yhteyksien vuoksi, mutta onneksi mäkijaostossa otettiin asia hoitaakseen ja saimme tapahtuman Kuusamoon. Tämä tapahtuma on erinomainen rekrytointitapahtuma seuran talviurheilujaostoille. Mäkihyppyjaoston lisäksi esimerkiksi hiihto- ja pujottelujaostoille", kommentoi Kuusamon Erä-Veikkojen mäkijaoston puheenjohtaja Juhani Saapunki.  

"Toivottavasti tällaisten tapahtumien kautta saataisiin innostettua lapsia hetkiseksi ulos sisätiloista ja touhuamaan talvilajien parissa", jatkaa Saapunki.

Alakoululaisten tapahtumapäivien lisäksi Kuusamossa järjestetään kaikille avoimet Lasten Mäkiviikko Jatkot. Perjantaina klo 17 alkaen parin tunnin ajan kaikki halukkaat ovat tervetulleita tutustumaan Lasten Mäkiviikon rasteihin ja kokeilemaan omia taitojaan. Mukaan pääsee saapumalla paikalle Kuusamon Erä-Veikkojen hiihtomaalle.


Lasten Mäkiviikon aikataulu Kuusamosta eteenpäin:
Vko 6, YLIVIESKA
Vko 7, JYVÄSKYLÄ
Vko 8, TAMPERE
Vko 10, SALPAUSSELÄN KISAT, LAHTI
Vko 11, PUIJON KISAT, KUOPIO

Lasten Mäkiviikkoon voi tutustua paremmin osoitteessa www.hiihtoliitto.fi/lastenmakiviikko.

Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/Lasten-M%C3%A4kiviikko/583443788427130?ref=hl

Viime vuoden tunnelmiin videokoosteiden kautta voi tutustua osoitteessa www.hiihtoliitto.fi/lastenmakiviikko/videot/

Myös päiväkotien on mahdollista osallistua Lasten Mäkiviikolle omatoimisen viikko-ohjelman avulla. Tutustu päiväkotien ohjelmaan sekä puuhakirjan multimediaversioon osoitteessa http://www.hiihtoliitto.fi/lastenmakiviikko/paivakodit/

Pyydämme tapahtumasta kiinnostuneita median edustajia ottamaan yhteyttä mäkiviikkokoordinaattori Sanni Kivipeltoon puh. 050 590 9163.

****
Lasten Mäkiviikko on Suomen Hiihtoliiton ja hiihtoseurojen yhdessä järjestämä kiertue mäkihypyn ja yhdistetyn juniorityön tukemiseksi. Mäkiviikkotapahtuma on tarkoitettu alakoulujen oppilaille sekä päiväkotien lapsille. 
Mäkiviikolla lapset pääsevät kiertuepäivien aikana tutustumaan lumilajeihin ja saavat positiivisen kokemuksen liikunnan parissa. Päiväkohtaiset ohjelmat toteutetaan yhdessä paikallisten mäki- ja hiihtoseurojen kanssa. 
Mäkiviikon mahdollistaa Lidl Suomi Ky.

*****
Lasten Mäkiviikon tuotanto: 

Source Creative Oy, PL 637, 00101 Helsinki, www.source.fi

Soili Hirvonen, puh. 0400 837 583, soili.hirvonen@source.fi 

Sanni Kivipelto, puh. 050 590 9163, sanni.kivipelto@source.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs