Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Lappeenrannan kaupungin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan netissä

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan netissä

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin järjestämiin liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan netissä kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. Linkki ilmoittautumiseen löytyy verkkosivujen etusivulta. Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 15.8. klo 8 ja sulkeutuu tiistaina 16.8. klo 23. 

Apua netti-ilmoittautumiseen saa maanantaina 15.8. klo 8–10 kaupungintalon Asiakaspalvelukeskus Winkissä (Villimiehenkatu 1), Iso Apu- palvelukeskuksessa (Kauppakatu 63), Joutsenohallissa (Penttiläntie 17) ja Lauritsalan uimahallissa (Luukkaankatu 51). Tuolloin ilmoittautuja voi pyytää Winkin palveluneuvojia, liikunnanohjaajaa tai Iso Avun henkilökuntaa tekemään ilmoittautumisen puolestaan. 

Liikuntatoimen ohjauspalveluesimies Aija Rautio kertoo, että netti-ilmoittautuminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Asiakas antaa pyydettyihin kenttiin nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja mahdollisen sähköpostisoitteensa ja tämän jälkeen painaa lähetä painiketta. Näin ilmoittautuminen on valmis. 

– Mikäli ohjelma ilmoittaa, että ilmoittautuminen on suljettu, se tarkoittaa, että kyseinen ryhmä on jo täynnä. Silloin kannattaa etsiä toista mieleistä ryhmää, jossa on vielä tilaa. Toivon, että henkilöt, joille tietokoneen käyttö on vierasta, saisivat omaisiltaan apua ilmoittautumisen tekemisessä. Jos ei omista tietokonetta, ilmoittautumisen voi hoitaa esimerkiksi kaupungintalon sisääntuloaulan asiakastietokoneilta, Rautio vinkkaa. 

Liikuntaryhmistä saa lisätietoa kaupungin verkkosivuilta sekä 3. elokuuta ilmestyneestä Lappeenranta-asukaslehdestä, joka on jaettu Lappeenrannan uutisten välissä kaikkiin talouksiin Lappeenrannassa.

Osaan liikuntaryhmistä ei tarvita etukäteisilmoittautumista, kuten kevyt- ja tuolijumppiin sekä rannekejumppiin. Näihin ryhmiin osallistumisesta kerrotaan tarkemmin kaupungin verkkosivuilla ja asukaslehdessä. 

Mikäli ei pysty ilmoittautumaan liikuntaryhmiin määräaikana tai ilmoittautuminen unohtuu, liikuntatoimen liikunnanohjaajat ovat henkilökohtaisesti tavattavissa kauppakeskus IsoKristiinassa tiistaina 23. elokuuta klo 9–12 ja Lappeenrannan pääkirjastolla torstaina 25. elokuuta klo 14–16.

 

 

LISÄTIETOJA

Liikuntatoimen ohjauspalveluesimies Aija Rautio

puh. 040 513 8140
aija.rautio@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs