Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » KUTSU: Maajoukkueiden Lahti 2017 -startti Vuokatissa 25.6.

Hiihtoliitto

KUTSU: Maajoukkueiden Lahti 2017 -startti Vuokatissa 25.6.

Kutsu.
Julkaistu: 04.06.2015 klo 07:16
Julkaisija: Hiihtoliitto

Lahden MM-kotikisoihin on aikaa noin vuosi ja kahdeksan kuukautta. Maastohiihdon, yhdistetyn ja mäkihypyn maajoukkueilla kisat siintävät kirkkaana mielessä. Kotikisat ovat suomalaiselle hiihtourheilulle ainutlaatuinen mahdollisuus luoda uutta urheilukulttuuria, saada uusia ystäviä ja harrastajia.

Onnistumiseen tarvitaan yhteistyötä, jota luodaan osaltaan Vuokatin Urheiluopistolla 25. kesäkuuta pidettävässä Lahti 2017 -kotikisojen kick off -päivässä.

Paikalla ovat kaikki pohjoismaisten lajien maajoukkueet.

Kutsumme median edustajat seuraamaan iltapäivää ja tapaamaan urheilijoita sekä valmennusjohtoa kesäisen työnteon parissa.
Ohjelma:
15.30–n.17.00                              Latujen Aatelit -joukkuekisassa maajoukkueiden urheilijoita ja taustajoukkoja   mm. sprinttiparkourin ja tandemhiihdon parissa.
n. 17.00–n. 18.00                        Urheilijat ja taustajoukot haastateltavissa

Olemme varanneet medialle työskentelytilaa Vuokatin Urheiluopiston päärakennuksesta (tila Rönkkö).
                            
Käytännön järjestelyjen vuoksi ilmoitathan haastattelutoiveesi ennakkoon 23.6. mennessä Heidi Lehikoiselle (heidi@viestintapalveluheidi.fi)

Tervetuloa!

PS. Vuokatissa kilpaillaan perinteinen Vuokatin Aateli Race rullahiihdon ja juoksun yhdistävä kilpailu 23. –24. kesäkuuta, tervetuloa maisemiin jo silloin! Vuokattiin kannattaa myös jäädä 27. kesäkuuta asti, sillä maajoukkuekin osallistuu polkujuoksutapahtumaan tuolloin (lisätietoja tapahtumasta www.haastaitsesikunnolla.fi)

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs