Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kuopion metsissä pian 16 000 juoksijan erillispainetut numerolaput

Grano

Kuopion metsissä pian 16 000 juoksijan erillispainetut numerolaput

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 16:46
Julkaisija: Grano

Venlojen numerolappuLauantaina Kuopion Vehmersalmen ”savolaisissa vuorimaisemissa” vilistää yli 16 000 Jukolan viestin suunnistajaa. Heillä kaikilla on rinnassaan, Granon kullekin erillispainama numerolappu ja käsissään Granon painama karttalehti.

Kuopion Vehmersalmen Rytökylässä kuhisee tulevana viikonloppuna 14.-15. kesäkuuta. Kuopio-Jukolaan on ilmoittautunut 16 324 suunnistajaa ja paikalle odotetaan jopa 30 000 katsojaa. Tapahtuman järjestäjä Kuopion Suunnistajat on tilannut kaikki painotuotteensa alallaan Suomen suurimmalta painotalolta Granolta. Kukin numerolappu on painettu personoituna omilla tiedoilla, oman numeron lisäksi vaihtuvat mm. viivakoodi, suunnistusseuran nimi ja sponsorilogot osuusisännyyden mukaan. Myös tapahtuman karttalehdet, kaikkiaan 45 000 kappaletta ovat Granon painamia. Karttasivut painettiin tarkkaan varjellusti, jotteivät tapahtuman suunnistusreitit paljastuisi etukäteen kilpailijoille. Karttojen painaminen oli laadullisesti haastavaa, sillä jokainen kartta painetaan seitsemällä värillä, ja se menee kolme kertaa painokoneen läpi. Kaikkiaan kilpailukarttojen painaminen kesti neljä päivää.

”Haluamme tukea suomalaista suunnistusta ja tarjota omasta tuote- ja palveluvalikoimastanne ratkaisuja Jukolan viestin onnistumiseen painotuotteiden osalta. Suunnistus on kaikille sopiva urheilulaji ja ympäristösertifikoituna yrityksenä arvostamme suunnistusliiton ympäristövastuullista toimintaa. Meille Granossa on tärkeää asiakkaan kanssa tehtävä yhteistyö. Suunnistusliiton strategiaa lainaten, yhdessä syntyvät parhaat oivallukset ja onnistumiset”, Granon myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila iloitsee.

Grano on tehnyt sopimuksen myös 2016 pidettävän Lappee-Jukolan otteluisännyydestä. Grano vastaa myös Pori Jazzin ja Neste Rallyn painotuotteista. Grano Oy:n liikevaihto on 58 miljoonaa euroa. Se työllistää 450 henkilöä ja toimii 12 paikkakunnalla. Grano painaa päivässä yli miljoona A4-kokoista arkkia, joka muodostaa vuodessa 25 kilometriä korkean pinon. Omat lähetit kuljettavat joka päivä yli 1 000 lähetystä asiakkaille. Piirustuksia ja julisteita tulostetaan yli 30 000 kappaletta eli kolme jalkapallokentällistä päivässä. Grano Oy on osa Panostaja-konsernia.

Lisätietoja: Ilkka Mattila / ilkka.mattila@grano.fi / +358 500 785 911 / www.grano.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs