Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kisatapahtumat onnistuivat erinomaisesti - kävijämäärä pettymys Salpausselällä

Source Creative Oy

Kisatapahtumat onnistuivat erinomaisesti - kävijämäärä pettymys Salpausselällä

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2015 klo 19:44
Julkaisija: Source Creative Oy

Salpausselän 90-vuotisjuhlakisat saatiin päätökseen viikonlopun viimeisen mäkihyppykilpailun myötä. Viikonlopusta jäi kisajärjestäjille hyvä maku, kun Suomen Jarkko Määttä ponnisti suurmäen kilpailussa uran parhaaseen, kahdeksanneksi.

Salpausselän kilpailuja varjosti koko viikonlopun kostea ja sumuinen sää. Märästä ilmanalasta huolimatta kisaladut pysyivät hyvässä kunnossa kaikilla hiihtomatkoilla.

”Suuria ongelmia ei ollut ja Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS) kilpailunjohtajat ovat olleet tyytyväisiä kisatapahtumiin. Hiihtopuolella rataryhmä teki hurjasti töitä ja sai palkinnoksi monien urheilijoiden kiitokset kovista latupohjista”, kertoi Sports&Media -koordinaattori Tami Kiuru.

Myös mäkikilpailut vietiin läpi sujuvasti. Lauantaina iltapäivällä kovaksi yltynyt tuuli ei haitannut joukkuemäen kilpailua. Sujuvuus yllätti monet.

”Epäilijöitä varmasti oli, mutta muun muassa Walter Hofer antoi tunnustuksen kilpailun läpiviemisestä niin kovassa tuulessa”, tapahtumapäällikkö Jesse Kiuru sanoo.

Suomalaisittain sunnuntai oli kilpailumenestyksen puolesta paras päivä, kun aamulla Sami Jauhojärvi hiihti 15 kilometrin perinteisellä kolmanneksi. Kerttu Niskanen onnistui naisten 10 kilometrillä kuudenneksi ja päätöskilpailussa Jarkko Määttä liiteli kahdeksanneksi, uran parhaaseen maailmancupissa.

Sunnuntain hyvät urheilusuoritukset eivät kuitenkaan auttaneet yleisön houkuttelussa paikalle. Kisaviikonlopun yleisömäärä oli pettymys. Yhteenlaskettu kävijämäärä oli 34 500. Jesse Kiurun mukaan tapahtuma tulee jäämään alle ennakoidun lipunmyyntitavoitteen.

”Lapsille suunnatut ohjelmat saivat kiitosta, erityisesti perjantaipäivä oli onnistunut. Kokonaisuudessaan uudistunut oheisohjelmamme sai hyvän vastaanoton. Tunnelma festivaaliteltassa pysyi katossa aamusta iltaan”, Kiuru tiivistää.

Lisää uutisia ja kisafiiliksiä www.lahtiskigames.com

Liitetiedostot

Lisätietoja 
Tapahtumapäällikkö Jesse Kiuru, 050 585 7441, jesse.kiuru@lahtiskigames.com

http://lahtiskigames.com/
http://www.facebook.com/lahtiskigames
Twitter & Instagram @LahtiSkiGames #lahtiskigames
YouTube: lahtiskigames 
SoundCloud: https://soundcloud.com/lahti-ski-games 

Mediayhteydet 
Soili Hirvonen, 0400 837 583, soili.hirvonen@source.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs