Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kesäyön marssi valtaa Aurajoen rannat ja Ruissalon 6.6.2015

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Kesäyön marssi valtaa Aurajoen rannat ja Ruissalon 6.6.2015

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 11:15
Julkaisija: Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Perinteinen Kesäyön marssi järjestetään jo 18. kerran, tänä vuonna Turussa 6.–7. kesäkuuta. Marssin järjestävät Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) yhdessä Reserviläisurheiluliiton (RESUL) kanssa. Kesäyön marssi on hyvänmielen marssitapahtuma kaikille kunnostaan huolehtiville.

Tapahtuma näkyy Turun jokirannassa ja Ruissalossa lauantaina 6. kesäkuuta kello 18.00 jälkeen aina sunnuntaiaamun tunneille asti. Tapahtuma ei vaikuta kaupungin liikennejärjestelyihin, sillä marssireitti noudattelee kevyen liikenteen väyliä ja marssijat noudattavat liikennesääntöjä.

Marssikeskus on Heikkilän kasarmialueella, josta marssijat lähtevät liikkeelle marssin suojelijan Merivoimien komentajan kontra-amiraali Kari Takasen avaussanojen ja alkuverryttelyn jälkeen kello 18.00 alkaen.  Marssireittejä on kaiken kaikkiaan kuusi, joista lyhin reitti on 6,3 kilometriä ja pisin reitti on Marathonin-reitti eli 42,195 kilometriä.

Marssitoimikunnan tavoitteet ovat olleet korkealla ja marssia on markkinoitu ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Tavoitteena on saada vähintään 650 osallistujaa marssimaan tapahtumaan.

Medialla on mahdollisuus tulla tutustumaan marssiin 6.6. klo 17.00 alkaen. Marssimaan voi lähteä klo 18.00 alkaen. Mediaa pyydetään ilmoittautumaan pe 5.6.2015 klo 12.00 mennessä MPK:n Lounais-Suomen piiripäällikkö Markku Laineelle markku.laine@mpk.fi

Lisätietoja: www.mpk.fi/kesayonmarssi  
Markku Laine, MPK:n Lounais-Suomen maanpuolustuspiirin päällikkö, markku.laine@mpk.fi, p. 040 825 3235
Miia Iivari, MPK:n viestintäpäällikkö, miia.iivari@mpk.fi, p. 050 522 0024


Kesäyön marssi Tuusula Kuva: Pekka Tuunanen

Kuva: Pekka Tuunanen - Kesäyön marssi Tuusulassa 2014

Liitetiedostot

Maanpuolustuskoulutusyhdistys - MPK on valtakunnallinen vapaaehtoisen maanpuolustuksen yhteistyöjärjestö, jonka jäseninä ovat 15 keskeistä maanpuolustusjärjestöä sekä maanpuolustustyötä lähellä olevaa järjestöä. MPK:n toiminnan tarkoituksena on maanpuolustuksen edistäminen koulutuksen, tiedotuksen ja valistuksen keinoin. MPK:n toiminnasta on säädetty laissa vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta (556/2007). Puolustusministeriö ohjaa ja valvoo yhdistyksen toimintaa. MPK järjestää vuosittain noin 1 800 kurssia eri puolilla Suomea. Osallistujia on yli 48 00 henkilöä. Kurssitarjonta jakautuu sotilaalliseen koulutukseen sekä kaikille avoimeen varautumis- ja turvallisuuskoulutukseen.

Ajankohtaista tietoa MPK:n organisaatiosta ja kurssitoiminnasta löytyy verkkosivuilta www.mpk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs