Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Karaten EM-kisat – Hirvoselle avautui paikka European -kisoihin

Suomen Karateliitto Ry

Karaten EM-kisat – Hirvoselle avautui paikka European -kisoihin

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2015 klo 19:07
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

Karaten EM -kisojen ensimmäisenä finaalipäivä alkoi hienosti Helena Kuusiston voittaessa pronssia sarjassaan +68 kg.

Kuusistolle oli jo aikaisemmin varmistunut paikka kesäkuussa Bakussa ensimmäistä kertaa järjestettäviin European Games -kisoihin.

Miesten katassa Pasi Hirvonen hävisi niukasti ottelunsa pronssiottelupaikasta Azerbaijanin Baljanilille. Hirvonen joutui jännittämään mahdollista paikkaa Bakuun aina miesten katan finaaliin asti.

Paikka avautuisi jos miesten katan voiton nappaisi Espanjan Damian Quintero, jolle Hirvonen hävisi kolmannella kierroksella.

Quintero teki finaalissa selvää jälkeä Turkin Mehmetia vastaan, ja vei voiton luvuin 4-1.

Koska Azerbaijanin edustajalle oli jo jaossa paikka hänen selvittyä pronssiotteluun, ja European Gamesissa karatessa sarjaa kohti saa olla vain yksi edustaja maata kohden, Hirvosen 7. sija avaa paikan Bakuun lähtevään koneeseen.

Helena Kuusiston ja Pasi Hirvosen valinnat vaativat vielä vahvistuksen Suomen Olympiakomitealta.

Edellisten kilpailijoiden lisäksi nähdään European Games -kisoissa myös suomalainen tuomari. Kisoihin on kaikkiaan kutsuttu 22 tuomaria, ja heidän joukossa Suomen korkeinta tuomarilisenssiä omaava Pirkko Heinonen.

Karaten EM-kisat päättyvät sunnuntaina joukkuefinaaleilla.

Lisätietoa 50. Karaten EM-kisoista: www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=34

 

Lisätietoa Suomen joukkueesta:

Anssi Kaltevo
Urheilutoimenjohtaja
Puh. 0104208501

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs