Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Karate 1 Premium League – Myös Hyvärinen kymmenen parhaan joukkoon

Suomen Karateliitto Ry

Karate 1 Premium League – Myös Hyvärinen kymmenen parhaan joukkoon

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2015 klo 23:16
Julkaisija: Suomen Karateliitto Ry

K1_logo

Johanna Hyvärinen aloitti oman urakkansa sarjassaan -55 kg upeasti voittamalla Kolumbian Stella Urangon 4-1.

Seuraavaan otteluun vastaan asettui kuitenkin astetta kovempi vastustaja, Yassmin Attia Egyptistä. Attia on viime vuoden Afrikan mestari sekä Välimeren maiden mestari.

Ensimmäisen minuutin jälkeen Egyptiläinen siirtyi johtoon 1-0, johon Hyvärinen vastasi hienosti ja tasoitti ottelun tilanteeseen 1-1.

Hetkeä myöhemmin Attia kasvatti jälleen johtoaan yhdellä pisteellä, mutta Johanna Hyvärinen ei antanut periksi, ja onnistui jälleen tasoittamaan tilanteen.

Yassmin Attia vei kuitenkin tiukan ottelun ottamalla vielä ratkaisevan pisteen, ja Hyvärinen jäi odottamaan mahdollista keräilypaikkaa.

Attia kukisti seuraavalla kierroksella Bulgarian Silvia Vangelovan 3-0 ja eteni ottelemaan lohkovoitosta Kroatian Jelena Kovacevicin kanssa. Egyptiläinen otti 1-0 voiton Kroatialaisesta ja eteni loppuotteluun, tämä avasi Hyväriselle paikan keräilyissä.

Keräilyottelussaan Hyvärinen kohtasi Portugalin Ina Certanin, joka teki vahvaa työtä ja vei ottelua nimiinsä tylysti luvuin 0-9. Certan eteni aina pronssiotteluun asti, jossa kuitenkin kärsi 0-2 häviön Kroatian Kovacevicille.

Johanna Hyvärinen sijoittui omassa sarjassaan lopulta 9. sijalle, mikä lupaa hyvää kevään tulevia kisoja ajatellen.

 

Sunnuntaina ottelevat Emma Aronen -61 kg ja Helena Kuusisto +68 kg.

Arosen ottelut alkavat n. 11.30 (paikallista aikaa). Kuusiston sarja käydään 13.15 alkaen.

Sunnuntaina käydään myös kaikki loppuottelut aamupäivän karsintojen jälkeen, alkaen klo 15.00.

 

Lisätietoa kilpailusta löytyvät linkistä: https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=28#a_eventhead

Lisätietoa Suomen maajoukkueesta antaa

Anssi Kaltevo
Urheilutoimenjohtaja
Puh. 0104208501
gsm 050-3141201
anssi.kaltevo@karateliitto.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen karateliitto edustaa suomalaisia karateseuroja yli tyylisuuntarajojen. Liitossa on tällä hetkellä yli sata jäsenseuraa.

Karateliiton tarkoitus on "edistää ja kehittää karatea ja muita samantapaisia kamppailulajeja Suomessa ja toimia näiden kamppailulajien yhdistysten valtakunnallisena keskusjärjestönä kilpa-, kunto-, nuoriso-, ja muussa kamppailulajeihin liittyvässä toiminnassa."

Suomen karateliitto edustaa suomalaista karatea maailmanlaajuisissa karaten katto-organisaatioissa kuten Maailman karateliitto (WKF) ja Euroopan karateliitto (EKF).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs