Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU kokoontuu valitsemaan uutta hallitusta

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto FISU kokoontuu valitsemaan uutta hallitusta

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2015 klo 15:00
Julkaisija: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Lausannessa järjestetään tulevana viikonloppuna 7.-8.11. Kansainvälisen opiskelijaurheiluliitto FISUn 34. liittokokous. FISUun kuuluu yhteensä 167 kansallista jäsenjärjestöä, joista paikalle Lausanneen odotetaan reilua sataa järjestöä. Suomea FISUssa edustaa Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL).

Liittokokouksen huomio kiinnittyy erityisesti uuden puheenjohtajan ja hallituksen valintaan toimikaudelle 2016-2020, johon myös OLL:n pääsihteeri Hilkka Laitinen on ehdolla. Laitisen kampanjatyötä on tehty vuoden alusta alkaen.

-”FISUn hallitukseen pääseminen olisi merkittävää OLL:lle ja Suomelle tärkeiden tavoitteiden ajamisen kannalta. Kampanjassa on ollut laajasti mukana suomalaisia urheiluvaikuttajia ja -organisaatioita. Tulevana viikonloppuna nähdään, onko teemoillemme kannatusta ja minkälaisen suunnan FISU saa”, Laitinen toteaa.

Laitisen kampanjan ydinteemoja ovat opiskelijaliikunnan ja -urheilun eettiset periaatteet ja yhdenvertaisuus, uusien toimintatapojen ja innovaatioiden hyödyntäminen FISUn toiminnassa sekä opiskelijaurheilijoiden urheilun ja opintojen yhteensovittaminen.

-”Uskon Laitisella olevan hyvät mahdollisuudet läpimenoon, sillä hän on kansainvälisellä kentällä tunnettu opiskelijaliikunnan eteen tekemästään työstään. Vaikuttaminen perustuu kattaviin verkostoihin, joita Laitinen on rakentanut vuosien mittaan”, OLL:n puheenjohtaja Vainio toteaa.

Edellinen OLL:n ja Suomen edustaja FISUssa on ollut Risto Nieminen, jonka pitkä ura FISUn hallituksessa kesti 1987-2003.

Laitisen kampanjaan voi käydä tutustumassa tarkemmin hänen kampanjasivuiltaan: hilkkalaitinen.com

Kampanja on rahoitettu Opetus- ja kulttuuriministeriön veikkausvoittovaroista myöntämällä kampanjatuella.

Lisätietoja

Matias Vainio
Puheenjohtaja
Opiskelijoiden Liikuntaliitto
+358447800211
matias.vainio@oll.fi

Hilkka Laitinen
Pääsihteeri
Opiskelijoiden Liikuntaliitto
+358447800210
hilkka.laitinen@oll.fi

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL:n edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. OLL vaikuttaa, palvelee, kouluttaa, tutkii ja toimii niin kansallisilla kuin kansainvälisilläkin kentillä opiskelijaliikunnan puolesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs