Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kansainvälinen hiihtoliitto tyytyväinen Lahden MM-kisajärjestelyjen etenemiseen

Lahti 2017

Kansainvälinen hiihtoliitto tyytyväinen Lahden MM-kisajärjestelyjen etenemiseen

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 15:00
Julkaisija: Lahti 2017

Kansainvälinen hiihtoliitto on tyytyväinen vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailujen järjestelyjen tilanteeseen. Lahdessa järjestetyssä Coordination Group -kokouksessa käytiin kattavasti läpi esikisojen palautetta ja MM-kisajärjestelyjen etenemistä. 

Sekä FIS että MM-kisaorganisaatio ovat tyytyväisiä esikisoissa testattuihin uudistuksiin, jotka koskivat kilpailullisten puitteiden lisäksi muun muassa tapahtuman yleisilmettä, oheisohjelmaa ja asiakaspalvelua.

- Näimme ja koimme uudistukset jo esikisoissa ja nyt saimme varmuuden sille, että kisaorganisaatio jatkaa oikealla tiellä kohti MM-kisoja. Onnistuneiden esikisojen jälkeen kisaorganisaatiossa on aistittavissa uudenlaista itsevarmuutta viedä läpi ensi vuoden ainutlaatuinen MM-tapahtuma, toteaa Kansainvälisen Hiihtoliiton pääsihteeri Sarah Lewis.

- Kaiken kaikkiaan voimme olla todella tyytyväisiä kokouksen antiin. Saimme FIS:ltä runsaasti hyvää ja rakentavaa palautetta ja teemme sen perusteella tarvittavat hienosäädöt kisavalmistelujen loppusuoralle, jatkaa Lahti2017:n pääsihteeri Janne Leskinen.  

- MM-kisat tulevat jättämään vahvan perinnön tulevaisuuden kilpailujen järjestämiseen ja olen iloinen, että kisajärjestäjät ovat ajatelleet aikaa ensi vuoden MM-kisojen jälkeen. Urheilukeskuksen kehittämiseksi tehdään pitkän aikavälin suunnitelmia ja tapahtumaan on jo nyt ilmoittautunut satoja nuoria vapaaehtoisia, kertoo Sarah Lewis.  

300 päivän päästä käynnistyvien kisojen lipunmyynti on alkanut hyvin; myytyjä ja varattuja lippuja on yli 30 000, mikä on enemmän kuin vuoden 2015 Falunin MM-kisoilla oli vastaavana aikana.

- Kysyntää on tällä hetkellä etenkin yritysten ja yhteisöjen suunnalla. Tiedämme myös aiempien kisojen perusteella, että kuluttajien näkökulmasta tapahtumaamme on vielä pitkä aika ja suurin kisahuuma tarttuu kansaan syksyllä, toteaa Leskinen.

Aiemmin tällä viikolla Lahteen kokoontui 70 eurooppalaisten tv-yhtiöiden edustajaa tutustumaan kisojen tv-tuotantoon. Tapaamista isännöi yhdessä kisaorganisaation kanssa Yle, joka vastaa tuttuun tapaan MM-kisojen televisioinnista.

- Yhteinen tavoitteemme on tarjota katsojille mahdollisuus elää mukana kisatapahtumien jännityksessä ja tunne-elämyksissä olivat he sitten paikan päällä tai kotona tv:n äärellä, toteaa Ylen vastaava tuottaja Vesa Rämet.

Lisätiedot:
Lahti2017, pääsihteeri Janne Leskinen, 0400-300 930

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs