Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Kaikki suomalaismiehet kilpailuun Wislassa

Skijumping Team

Kaikki suomalaismiehet kilpailuun Wislassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 17:33
Julkaisija: Skijumping Team

Kaikki suomalaiset selvittivät tiensä kilpailuun Wislan maailmancupissa. Jarkko Määttä oli karsinnassa sijalla 13, Anssi Koivuranta 15:s ja Lauri Asikainen sijalla 32. Päävalmentaja Jani Klinga oli tyytyväinen karsinnan antiin.

"Ihan hyviä hyppyjä. Kaikki pääsivät mukaan kilpailuun ja se on nyt pääasia. Tavoitteena on yleensäkin tämän viikonlopun aikana saada mahdollisimman monta ukkoa toiselle kierrokselle ja sitä kautta maailmancupin pisteille", Klinga kommentoi.

Wislan karsinta hypättiin erittäin vaihtelevissa tuuliolosuhteissa. Norjan Anders Bardal kaatui oman karsintahyppynsä pahannäköisesti, eikä ole vielä tiedossa, murtuiko hyppääjän ranne. 

"Varsinaisen kilpailun osalta näyttäisi siltä, että takatuulta on luvassa. Se ei kuitenkaan enää pyöri siihen malliin kuin aamupäivällä, joten todennäköistä on että kilpailusta on tulossa tasaisempi."

Maailmancup jatkuu heti huomenna Puolan Zakopanessa, jossa hypätään myös lauantaina ja sunnuntaina. Samaan aikaan hypätään Sapporossa Continental Cupia, jossa suomalaisista hyppäävät Ville Larinto, Sebastian Klinga ja Sami Niemi.

"Sekä tämä viikonloppu Euroopassa että Continental Cup ovat hyvää valmistautumista maailmancupin kilpailuihin Sapporoon seuraavassa viikonvaihteessa", kommentoi Jani Klinga.

Wislan iltakilpailu alkaa tänään Suomen-aikaa kello 18.30.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs