Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Juuso Almgren Lappeenrannasta on Suomen ensimmäinen Urheilun ääni

Samsung Electronics Nordic

Juuso Almgren Lappeenrannasta on Suomen ensimmäinen Urheilun ääni

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2014 klo 14:19
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 Juuso Almgren Lappeenrannasta on Suomen ensimmäinen Urheilun ääni

Juuso Almgren Lappeenrannasta selosti tänään itsensä voittoon Urheilun ääni -selostuskilpailun finaalissa Helsingin Messukeskuksessa. Tuomaristo kehui Almgrenin paineensietoa ja kykyä välittää pelin tunnetta.

8. maaliskuuta 2014 –  Suomen Olympiakomitean ja Samsungin järjestämään Urheilun ääni -selostuskisan finaaliin osallistui tänään kuusi selostajalupausta, jotka oli valittu yli 200 hakijan joukosta. Finaalissa kilpailijat saivat selostettavakseen noin kolmen minuutin pätkän jääkiekon SM-liigaa

Kilpailun tuomarit Juhani Tamminen ja J-P Jalo nostivat tiukassa kisassa voittajaksi 26-vuotiaan Juuso Almgrenin Lappeenrannasta. Almgren kuului J-P Jalon valmennusryhmään.

- Finaalin taso oli todella kova, joten voittaja ratkaistiin kahden parhaan välillä jatkoajalla. Silloin yleensä erot näkyvät ja Almgren voitti hallitsemalla jännityksensä. Hänellä on myös erinomainen kyky välittää pelin tunnetta, Juhani Tamminen summasi finaalin jälkeen.

- Almgrenin suorituksessa oli kaikkea mitä hyvältä selostukselta odotetaan: eläytymistä, lajituntemusta, hyvää kielenkäyttöä ja persoonallisuutta, J-P Jalo sanoi.

Juuso Almgrenille voitto tuli täytenä yllätyksenä. Netissä ääninäytteensä antanut Almgren on aiemmin kartuttanut kokemusta äänityöstä toimimalla kuuluttajana Saipan kotipeleissä.

- Nyt kisan jälkeen on todella vapautunut olo, sillä jännitin finaalia aika lailla. Voitto antaa kuitenkin uskoa siihen, että äänityöt ovat minua varten. Toivoisin ehdottomasti voivani tehdä uran äänelläni ja urheiluselostus olisi se kiinnostavin juttu, Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa kauppatieteitä opiskeleva Juuso Almgren kommentoi.

Samsungin markkinointipäällikkö Eva Carrero toivoo, että Juuso Almgrenin kyvyt huomattaisiin suomalaisilla radio- ja tv-asemilla.

- Olympialaisyhteistyömme innoittama Urheilun ääni -kilpailu sai todella hyvän vastaanoton ja yllätyimme itsekin, kuinka kovatasoisia hakijat olivat. Urheiluselostajat ovat tärkeä osa urheilukokemusta ja toivottavasti voittajamme ääntä kuullaan jatkossa suomalaisissa mediassa, Carrero sanoo.

Voittaja palkittiin Samsungin 60-tuumaisella Smart TV:llä ja Galaxy Note 3:lla.

 

Urheilun ääni -kilpailun viisi muuta finalistia olivat:

Aleksi Tarmo, Nakkila, videolla Tamin Kenkälaatikko, Juhani Tammisen joukkue

Joni Pakarinen, Muurame, videolla Lusikallinen!, Juhani Tammisen joukkue

Toni Saukkola, Helsinki, videolla TORSPOLLE PAINETTA, JP Jalon joukkue

Anu Koivula, Tampere, videolla Kukka, Juhani Tammisen joukkue

Joona Leppälä, Rovaniemi, videolla Lätty lätisee!, JP Jalon joukkue

Finalistien ja myös kaikkien muiden ehdokkaiden videoita voi käydä katsomassa osoitteessa: urheilunääni.fi.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, p. 0400 630 063

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltään Wireless Olympic Works (WOW) ja matkapuhelimia. Innovatiivisen matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta tiedonkulusta ja interaktiivisesta kommunikaatiosta. Samsung isännöi olympialaisten aikana useita markkinointikampanjoita, joiden avulla ihmiset ympäri maailmaa pääsevät osallisiksi kisajännityksestä mobiililaitteiden avulla. Samsung on sitoutunut toimimaan kansainvälisessä yhteistyössä olympialaisten kanssa vuoden 2016 Rion kisoihin saakka.

Samsung paralympialaisissa

Samsung on kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä. Samsung on tukenut paralympialaisia Torinon 2006 talviparalympialaisista lähtien. Lisäksi Samsung on tukenut Pekingin paralympialaisia vuonna 2008, Vancouverin 2010 talviparalympialaisia sekä Lontoon paralympialaisia 2012. Vuonna 2014 Samsung on Sotshin talviparalympialaisten yhteistyökumppani. Samsung pyrkii tekemään paralympialaisia tunnetummiksi ympäri maailmaa ja jakamaan kisajännitystä ja inspiraatiota langattomien viestintäteknologioidensa avulla.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs