Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Urheilu » Jukolan viestin sanoma bioenergialle

Bioenergia ry

Jukolan viestin sanoma bioenergialle

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Bioenergia ry

Suunnistuksen suurtapahtuman perinteinen sanoma kohdistetaan Aleksis Kiven hengessä hyville ja kannatettaville asioille ja toimijoille. Vuoden 2016 sanoma osoitettiin Bioenergia ry:lle.

Lappeenrannassa järjestetyn Jukolan viestin sanoma luettiin sunnuntai-aamuna ensimmäisten joukkueiden saapuessa maaliin:

”Avara on kantoinen aho, mutta kauemmas sen reunoja ei kuitenkaan näe sun silmäs; sillä idässä, etelässä, lännessä sulkevat metsät sun silmäsi alan ja pohjosessa korkea vuori. Mutta jos astut tämän vuoren harvoilla kuusilla kruunatulle harjanteelle, niin kantaapa silmäsi etäälle kohden kaikkia ilmoja.”

Kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi kuvaa teoksessaan Seitsemän Veljestä useissa kohdin luontomme monimuotoisuutta.

Luontomme antaa meille monia mahdollisuuksia kehittää energiatalouttamme uusiutuvien kotimaisten energiamuotojen käyttöön. Bioenergia ry:n tavoitteena on synnyttää uusia työpaikkoja ja torjua ilmastonmuutosta viisaasti edistämällä kotimaisten polttoaineiden käyttöä energiatuotannossa.

Viedessämme viestiämme läpi hämyisän kesäyön maamme kaakkoiskulmilla Raipon Laivavuoren rinteillä olemme halunneet kohdistaa viestimme suomalaiselle bioenergialle ja kiinnittää huomiota metsiemme monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin sekä vaalia suomalaisen luonnon ainutlaatuisuutta.”

Lue lisää suomalaisesta bioenergiasta: www.bioenergia.fi ja yhdistyksen ehdotuksista bioenergian kestävyyden varmistamiseksi: Bioenergia ry kannattaa bioenergian kestävyyden varmistamista

Lisätietoja: aluepäällikkö Hannu Salo, puh. 040 502 2542, hannu.salo(a)bioenergia.fi

Liitetiedostot

Bioenergia ry:n tavoite on nostaa uusiutuvan energian osuus puoleen koko energiantuotannosta ja energiaomavaraisuuden aste yli puoleen vuoteen 2030 mennessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs